Секс аферата на Софка се оказа пълен провал

2640
21 Юни 2012, 12:45


Горещата секс афера на Софи Маринова се оказа пълно фиаско!

 

 

Тайнственият любовник на певицата, който от „България днес“ вчера обявиха за ромски барон, занимаващ се с внос на коли, всъщност е шофьорът на Софка Игнат. И по съвместителство изпълнява и ролята на озвучител, пишат от „Всеки ден“.

 

 

Освен това служителят на Софи е щастливо женен с деца, а съпругата му е близка приятелка на Маринова. След като пикантните снимки на двамата се появиха в медиите, жената на Игнат му вдигнала грандиозен скандал.

 

 

Заради жестоките караници шофьорът дори получил сърдечна криза и незабавно бил откаран в „Пирогов“. Самата Софи Маринова също изкара цял ден в спешния център в болницата, притеснена за състоянието на Игнат.

 

 

Изпълнителката придружавала шофьора си и по време всички прегледи из лекарските кабинети. Софка държала да се увери лично, че звездния й статут няма да съсипе здравето на служителя й.

 

 

Междувременно стана ясно, че изпълнителката ще участва и в гей парада в София на 30 юни. Според нежните мъже именно певицата е най-достойна да закрие мероприятието и то с песента си „Любов без граници“.

 

 

Софи приела да участва още с първата покана, и обещала да подкрепи начинанието на хомосексуалистите срещу съответния хонорар, разбира се.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Админ
преди 5 години
0
Всъщност младежа до Софка действително е шофьорът й. И не е никакъв ромски барон:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глупости
преди 5 години
0
Щом Всеки ден пише, а вие сте ги преписали, значи е 100% лъжа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени