Секс игри! Влюбен ли е Багата в Аксиния?

7062
01 Октомври 2012, 14:45


От играчка май ще стане плачка! Багата се пази като ощипана девойка от бившата си Златка Димитрова, за да не дразни сегашната си приятелка. Самбистът обаче толкова се престара, че без да иска, попадна в изкусителните ръце на друга красавица в Къщата. А именно Аксиния.

 

HotArena.net все повече започва да се вслушва в слуха, че има нещо „гнило” между  Аксиния и Багата.

 

Закачка

 

Че Аксиния е лапнала по Багата, си личи от километри. Любопитното тук е дали Благой Иванов проявява някакъв интерес.

 

Още с влизането в Къщата самбистът спазва прилична дистанция от Златка Димитрова. Най-вероятно сегашната му приятелка го е предупредила да стои настрана от бившата си.

 

В опита си да отбягва Черната Златка обаче, Багата може би несъзнателно се намърда в лапите на Аксиния. Значи с Аксиния може, а със Злати не може?!

 

Може би певицата е един от съквартирантите, който най-много контактува с Благой Иванов. Самбистът й помага в тренировките, дава й наставления във фитнес залата, а тя благоговейно го разпитва за ММА спорта и тънкостите му.

 

Нямаше как тази закачка да не бъде забелязана от Биг Брадър и зрителите. За Багата подобен невинен контакт си е цяла свалка, имайки предвид поведението му в Къщата.

 

Това не е Багата

 

„Това не е Багата. Той е коренно различен извън Къщата! Тук е кротък и тих, но всъщност е много прикрит. Багата обича да се държи гадно с жените, да се подиграва зад гърба на хората”, разказа Златка в момент на ярост заради студеното му отношение.

 

Може би истинският Бага ще се прояви в забежките си към Аксиния?

 

Неслучайно двете дами са във война и не могат да се гледат в Къщата.

 

А според вас влюбен ли е Багата? Гласувайте в анкетата!

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени