Секс приятел - нов вид връзка за заети кариеристки

2333
05 Януари 2012, 14:30


Жените се променят всеки ден и всеки час. Ако погледнете майка си ще установите колко е голяма разликата в мисленето ви. Да и двете сте жени, но разсъждавате по различен начин, особено когато става въпрос за секс. Днес дамите са много по-еманципирани, не се омъжват девствени, а секса се е превърнал повече в здравословна необходимост, отколкото удоволствие. 

 

Решихме да погледнем върху една много модерна тенденция през последните години, която лека по-лека се превръща в нещо съвсем нормално, а именно приятел за секс.

 

Кой е той?

 

 

Когато говорим за приятел за секс той може да бъде всеки, дори бившият ви приятел. Сигурно сте чували за ваша приятелка която се е разделила с гаджето, но продължава да има интимна връзка с него. Той може да бъде най-добрият ви приятел, което всъщност е най-често срещаната практика.

 

Мнението на специалистите

 

 

Според психолозите секс приятеля е доста голям проблем. Специалистите са на мнение, че болшинството от жените които спят с един мъж само за да задоволят нуждите си, са едни от най-еманципираните и вероятността да имат нормална връзка в бъдеще е много малка. Освен това психолозите смятат, че за да стигне една жена до тази ситуация тя е преживяла много разочарования.

 

Всичко е заради мъжете

 

 

Не може да се отрече факта, че колкото са променени жените, толкова и мъжете. Вече рядко може да се срещне кавалер, те са буквално са на изчезване. Неоспорим факт е, че мъжете все по-рядко решават да се обвържат, а когато става въпрос за сериозна връзка не полагат почти никакви грижи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени