Секс в църквата!

5356
10 Декември 2011, 19:21


Българската църква е пропита от секс и разврат. Потресаващи признания направиха двама семинаристи пред Мартин Карбовски. В телевизионен ефир те разказаха, че са правили секс с висши служители на Бога и църквата.

 
Хората, които предвождат православните християни у нас и чийто помисли не са съвсем чисти, дори бяха назовани по имена от гостите на Карбовски. 
 
 
"Бил съм с дядо Наум, с дядо Геласий, вече покойник, с викария на патриарх Максим - дядо Йоан, който сега е игумен на Троянския манастир", заяви Атанас Mаринов.  
 
 
Преди една година той отишъл в канцеларията на дядо Йоан, за да си търси работа.
 
 
"Той ме покани в покоите си, предложи ми да се изкъпя, а след малко влезе в банята чисто гол. Нямаше секс, нямаше полов акт, само ласки и прегръдки. Не бях навит за това. Той ми каза: "Мога да ти помогна при едно условие" и поиска да ми духа", твърдо още момчето, което е от ромски произход. 
 
 
"Говоря за това, защото не съм само аз. Не го правя, защото не ми помогна, а от морална гледна точка", добави Маринов.
 
 
"Отказах се да стана монах в Троянския манастир. Защото похотта е най-силна там. Участвал съм в оргии в Троянския и в Бачковския манастир. За да ме накарат да мълчи, духовниците ми даваха пари". 
 
 
Другото момче в студиото пък преди две години имало случка с отец Лазар от Горубляне.
 
 
Срещу 20 лева той му предложил полов акт, дал му и храна. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
milana
преди 6 години
0
Otdavna sa izvestni izvrashteniata na t.n. dyhovnitsi.....no kycheto si lae kervana si varvi ....kakto pochti vsichko v milata ni rodina!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени