Секс войни в Атака

2436
20 Ноември 2011, 10:33


Секс войни се вихрят в "Атака". След като вчера синът на Капка Сидерова, Димитър, бе отстранен, той заяви, че мястото му ще бъде заето от любовницата на лидера Волен Сидеров.

 
 
"За последно се видях с Волен в понеделник и разговорът протече доста агресивно от негова страна. Пита ме защо не съм бил в НДК в нощта на изборите. Знаех, че ще има изпълнения с надуваемите кукли и обясних, че съм от интелектуално семейство и не може да се размахват сексуални атрибути по този начин", коментира тази сутрин Димитър в "Станция Нова".
 
 
Под надуваемата кукла той има предвид 29-годишната депутатка Деница Гаджева, заради която Сидеров от няколко месеца не живее с жена си Капка. 
 
 
Евродепутатът Стоянов заяви, че е поискал оставката на Сидеров в понеделник на заседание на парламентарната група.
 
 
"Когато един човек се изключва от партия, трябва да има мотиви. Аз не съм изменил на идеите на "Атака". Една от тези надуваеми кукли може да се сложи на мое място в Централния сбор на партията", заяви още евродепутатът.
 
 
"Ако искат да ме спрат да говоря, могат по-евтинко да наемат някой за мокра поръчка и да ме отстранят физически – за 10-15 000 лв. могат да си решат проблема, не като ме изключат от партията", добави той.
 
 
"Моето семейство е семейството на Радой Ралин и от него съм научил – не мога да си мълча. Моят прапрадядо се казва Таню Стоянов войводата. Заедно с Христо Ботев формира чета. Води борба срещу турците. Това е моето семейство. Аз изобличавам тези, които предават идеите, които заедно сме започнали да реализираме".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди 6 години
0
Хм, журналистите- дали пък не визира точно изпълнението на Волен с трите порно кукли? Все пак го даваха по достатъчно тв, защо решихте,че е визирал онази?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени