10 хилядарки се изръси Райна за Филипините! Кой й плаща скъпарските воаяжи? (СНИМКИ)

https://hotarena.net/az-jenata/10-hiliadarki-se-izrasi-raina-za-filipinite-koi-i-plashta-skaparskite-voaiaji HotArena.net
10 хилядарки се изръси Райна за Филипините! Кой й плаща скъпарските воаяжи? (СНИМКИ)

10 000 лева е струвала екзотичната екскурзия на Райна до Филипините, узна HotArena.

Фолк певицата е на пътешествие заедно с приятелката си Велина Узунова, където разточителстват без мяра.

 

По принцип Филипините не са скъпарски острови заради ниския стандарт на живот там, но билетите до там не са никак евтини.


Освен това, Пилето и приятелката й си угаждат всеки ден с различна екскурзия до непознат остров, което е доста скъпо.

 

Това пробужда въпроса – кой плаща разноските на Райна. Ако Велина Узунова е от богато семейство, то певицата с македонски нрав няма такъв късмет.

 

Участията на Райна също са снижени до минимум, освен това и хонорарът, който взима, не е особено висок. Дали пък Пилето на поп фолка не разчита на финансите на някой чичко паричко?

 

Вижте снимки по-долу в галерията.

20 Коментара

доротея

преди 8 години

с този характер кои ще я вземе? И защо не се облича по-добре...

Коментирай

Ха

преди 8 години

Хонорарът й е 3500 лв., така че колкото й да са малко участията й са достатъчно за екскурзии... да не говорим, че е канена на много части партита, които не са обявени, а са двойно платени и има много бакшиши... Така, че да не я мислим чак толкова...друг е въпроса, че не й се работи много и се носи по течението.

Коментирай

Каква гудка!:)))))))))

преди 8 години

Колко е надебеляла само! Каква е тази равна талия, какви са тези мощни бутове??? Ужас! Велка ли я излъга да се облече с това бюстиенце и тези безумно къси за огромният и задник панталонки?? Заприличала е на добре охранено, тренирано биче.:))))))) А в муцунка е като питка, с тези вдлъбнати, свински очички! "Сладурка", май много си похапваш по тези екскурзийки?! Стига си се тъпкала така безобразно, накрая ще почнеш да се търкаляш..:)))))))

Коментирай

!!!

преди 8 години

Перфектно тяло има, а завистниците само могат да казват на бялото черно, но нищо не променят с това. Идеални пропорции, освен ако не сте фенове на окръглени дами, дебелани или анорексички, защото знаем, че и за тези влакове има пътници. А на въпроса - как да живее, като всички българи! То в България всеки уж няма пари, а всички все без да работят или да правят каквото и да било, все харчат и все са нанякъде и живеят на магия, погледнато отстрани.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Ххеххе Големи вицове разправяш ама и ти не си вярваш. :)

Коментирай

ти перфектната!

преди 8 години

Толкова простотия не бях чела! Бутове, без талия, панталонки, бюстиета. Абе злобо проста, какво значение имат килограмите, дрехите и твоето мнение? Важното е,ч е се чувства добре в кожата си и е в хармония в себе си и околните. Ходи но стоп по далечни дестинации и то със собствени пари , изкарани с честен труд, а не платени от тъпкачи и клиенти. Проститутки! Райна е много красиво момиче и може би единствената с естествена красота и физика. Работи момичето , живее при родителите си, парите си са само за нея, деца няма и си и стигат. Какво си седнала тук да плачеш на чужди гробища , а и какво те интересува кой как, къде, какво из защо? Ти защото си СИГУРНО с перфектната фигура и марковите дрехи, с две висши образования. А и какво значение има или избиваш селските си комплекси тук. Селяндурка! Всичката ти наред, седнала да осмива хората. Тъпо и злобно парче!

Коментирай

не е истина колко си тъпо!

преди 8 години

Можеш ли да се светнеш , колко си тъпа? Пази боже от курвалаци с тъпкачи и ебаните ти дрешки! Kакво си седнало да я мислиш помисли теб кой ще те задъжи до себе си простакесо!

Коментирай

Mdaaa

преди 8 години

Raina ima pekrasno tqlo. I kakvo zna4i koi i bil platil? Tova da ne vi e nqkoq bezrabotna i drujeni4ka, Raina e hitov izpalnitel i pe4eli dosta dobre, ta moje spokoino da si pozvoli vednuj v godinata takava ekskurziq. No ne sam o4udena 4e vednaga si mislite 4e zaduljitelno nqkoi trqbva da e platil kato se ima predvid va6ata idolka Nikito Lozanova na koqto vse nqkoi trqbva da pla6ta, Raina ne e parazit za razlika ot neq.

Коментирай

G

преди 8 години

ti normalna li si ma gugudke? 100pro si nqkoq ploska jenska otzad i ot pred hahaha otkachalnica!

Коментирай

:-)))))

преди 8 години

Вие имате проблем с очите, хора! Тази жена наистина е доста едра, защо си кривите така душите?? Тялото и не е красиво, защото е груба и с едър кокал. Дебелогъза е и с големи баджаци, а и няма гърди.

Коментирай

Даяна

преди 8 години

Райна далеч не е хитова. Последният й хит е от преди няколко години. А и тя ходи по няколко пъти в годината на такива скъпи почивки, а участията и са много, много малко. Нормално е хората да се чудят от къде има пари за такива скъпи почивки, след като не е от топ певиците на фолка.

Коментирай

хехе

преди 8 години

Само можеш да си мечтаеш в поне в един живот да имаш шанса да имаш и ти такова дупе, красиви крака и изобщо тяло. Това е. Когато фактите говорят, завистниците само пръскате злоба и завист, но мнението ви не променя фактите! ;) И не че я харесвам като човек, изпълнителка, темперамент или дори в лице не ми е приятна. Но което си е истина, не може да не й се признае.

Коментирай

Райна със свинските очи:)))))

преди 8 години

Хайде да не ми обясняваш за какво мога да си мечтая, "драга"! Недей да си позволяваш подобни волности, ако обичаш! Да не дава Господ някога да имам такива дебели и огромни бутове като на трътлестата Райна! Не харесвам буци! Малко трудно моите килограмчета могат да бъдат съпоставени с тези на леля праска Райнето ахахаххахаха ПИЛЕТО ПРЕТЪРПЯ МЕТАМОРФОЗА И СЕ ПРЕВЪРНА В ОХРАНЕНА ПУЙКА! айахаххахаахахах И като и е толкова яко тялото и е такава красавица, защо никой не я иска за жена????? Ахаххахахсхахаха Сигурно заради мъжките и гърди в комбинация с мъжката, равна талия и мощната трътка (т. нар. "дупе") Каквото и да пишат фенчетата, за мен Райна е отвратителна и такава ше си остане!

Коментирай

Oооо , кухата лейка! Добро утро, "простакесо"!

преди 8 години

Не е истина каква си "тъпа оФца"! Ахахахаха Ама ти наистина висиш нон-стоп тук, а?? Тъпа, издухана бангия не спря да се извърташ под всяка статия :)))))) Помия!

Коментирай

ахахахахаххааххаха

преди 8 години

"Задъжи"???? Хаххахахахаххахахахах Що ли не си го нач...ш в неграмотният, свински гъз, малоумна козице?????

Коментирай

Eee

преди 8 години

Ti puk se izkaza tipichno kato maznata selska zlatotursachka ! Na mama gorkoto ! Muja kato izbira jena do sebe si ne gleda samo krakata moeto dete ! Ama si oshte zeleno i neznaesh nauchi se che za da te gleda nqkoi batko s kinti trqbva da imash i gore malko ! Hahahahahha "kato i bilo qko tqloto zashto nikoi ne e iskal za jena "mama ti utrepana ! I posle nqmalo muje ! Muje ima jenite kucat ole ole

Коментирай

до анти фен Райна

преди 8 години

Ако си препрочетеш коментарите под тази и другите статии ще видиш колко си задръстено и откъде това самочувствие на всичко отгоре? неграмотно си, непросветено си,нямаш и хал хабер от света , а си мислиш за нещо. Типично за шизофрениците..... живееш в някакъв измислен свят. Слез на земята парцал смотан! Райна имала свински очи? как го определи ,като свински? Или точно за очите се издаде , че и завиждаш? Ти, ако си с тъпия и безизразен поглед на Николета и анорексичното и тяло с кокали изпъкнали и жили не сме длъжни да ти четем простотиите и шизофрениите тук! И спри да досаждаш с мненията си боклук! Никой не ти иска мнението! както виждаш не изразявам мнение, а ме дразниш с простотията си оФца.

Коментирай

много си е добре Райнето

преди 8 години

Райна е единствената естествена певица. Грешка беше единствено дето сложи малко хиалурон , а не както вие описвате ,ч е били устните и като на Отварачката. Да, ама друг път! Малко, а то точно в устните личи. Иначе е жена - женствена: жена от където я погледнеш, Райна е все жена. А, не мумия , скелет костите си клати!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Каквото и да си говорим, си личи че тялото на Райна не е такова каквото беше. Явно годинките си казват все пак думата. Доста е наедряла в ханша, а колкото и да се опитва да си гълта корема, талия пак не и се образува.

Коментирай

Jaylene

преди 7 години

I think you catperud the magical forest feeling very well!I miss these trees too too much.I am so glad you now have hope, I have much more to say of course, I will write very soon.XO

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.