100 Кила двойник на Гърга Питич! Приликата между рапъра и култовия кръстник от „Черна котка, бял котарак“ е поразителна

1841
30 Април 2018, 12:00


Варненският рапър 100 Кила е копие на епичния актьор Сабри Сулеймани, видя HotArena.

 

Сърбинът изигра незабравима за балканското кино роля на Гърга Питич в криминалния фарс „Черна котка, бял котарак“ на режисьора Емир Кустурица.

 

До закачливото прозрение стигнаха мнозина майтапчии, след като Явор Янакиев се появи в имитаторското шоу „Като две капки вода“. Там той бе приседнал в публиката като гост и едва ли е подозирал, че дори и само като зрител, ще се намери някой, който да му търси двойник, писа „България Днес“.

 

След като зърнали рапъра на екрана, онлайн почитателите на „Капките“ веднага заформили дискусия, породена от следния коментар: „100 Кила удивително напомня на Питич в изражението си, маниера, усмивката, дори тембъра на гласа“.

 

След това започнаха да се разпространяват и хумористични колажи за съпоставка на приликата им.

 

Килата има навика да се самоиронизира затова, че не е завършил основното си образование навреме, а се е отказал след 10-и клас. Останалите класове избута едва наскоро, на дърти години – през 2017-а се засрами от себе си и поправи пропуските си в знанията. Сега често може да бъде чут да отваря теми като нежеланието на ромската общност да се образова, поради което много трудно би могла да премине бариерите на дискриминация и безработица.

 

Вече не е модерно да сме неуки, невъзпитани, лоши. Почнах да уча, да чета, да се интересувам от неща, които не съм подозирал, че ще ме вълнуват“, признава Явор. Въпреки това не е ясно как е реагирал от сравненията между него и Гърга – циганският кръстник от 1998 г. „Най-вероятно ще се съгласи и посмее на свой гръб, той е над нещата“, предполагат негови фенове в нета.

 

Отдавна се говори, че изпълнителят е с ромска жилка, но в началото на кариерата си упорито отричаше и изпитваше обида, когато са го питали директно за произхода му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени