100 кила измамен! Къртицата Миглена си има гадже навън?! (СНИМКИ)

7950
17 Април 2013, 17:34


Настъпи тежка драма, която покруси красивата любов на Миглена и 100 кила! Двамата се намериха в „Къртицата” и изглежда, че привличането им с всеки изминал ден расте, видя HotArena.net.

 

Преди дни те развълнуваха всички със своята страст по време на сватбата на Емануела в Базата. Романтичното настроение обхвана заселниците, а Меги и рапърът не успяха да се сдържат и се награбиха пред очите на околните. Сега обаче нещата изглежда, че са на път да се опорочат тотално.

 

Но Миглена всъщност си има гадже навън и 100 кила ще бъде жестоко измамен. Снимките потвърждават версията и разкриват, че участничката никак не страда от липса на мъжко внимание. Важно е все пак да уточним, че те не са правени съвсем скоро и е съвсем възможно Миглена да е скъсала с този привлекателен момък, който е успяла да омагьоса с чара си, пишат от кliuki.net.

 

Самата тя разказа във визитката си, че много се страхува да не бъде наранена и често първа прекратява връзките си. Не се знае на какво се дължат нейните подозрения, но сигурно е преживяла нещо разтърсващо в интимен план. Дали сега пък тя не е тази, която ще пръсне на парчета сърцето на 100 кила?!

 

Ако се окаже, че Миглена все още таи чувства към момчето от фотосите, значи закачката й в „Къртицата” ще е нож в гърба за Килата. Това би било много подло и коварно от нейна страна и дано не е така!

 

Междувременно вижте колко щастлива е Миглена с този неизвестен младеж…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени