100 лева глоба, ако ядосаш Слави! (Най-често си плащат Калев и Цветелина Грахич)

5020
19 Декември 2013, 14:58


Солени, но справедливи глоби налага на екипа си Слави Трифонов, дочу HotArena.net. Водещият глобява с по 100 лева всеки от подопечните си дръзнал да го ядоса в ефир или извън него.

 

Умопомрачителните суми бяха обявени от бившата приятелка на Слави Алекс Раева. Водещата признава, че Слави бил безкомпромисен, но именно при него се научила на ред и дисциплина.

 

„Там се научаваш на точност на третия път, в който платиш глоба за звънене на телефон или закъснение с 5 минути. Научаваш се на изключителна дисциплина. 100 лева беше глобата при Слави”, спомня си Алекс.

 

Бившата беквокалистка признава, че ползите от строгия режим при Дългия са й полезни и до днес. Не крие обаче, че Слави я е тормозил и психически.

 

„За да може да те контролира, те държи с ниско самочувствие. При някои хора върви, но при други не. Тази разлика можеше да се види между Деси и мен”, коментира Раева и изяснява, че когато Слави кажел на колежката й Деси Добрева нещо от рода на „не ставаш”, тя светкавично го преодолявала, поправяла се и си извличала съответните поуки.


„На мен като ми каже няколко пъти „ще ти скъсам ушите“, или „що си изкуствена, бе“, аз се притеснявам и ставам превъзбудена и изкуствена наистина”, споделя певицата.

 

След като се разделила с Трифонов, Алекс дълго време имала ниско самочувствие. Самооценката й се повишила, когато Маги Халваджиян я взел в екипа си и направил водеща на „България търси талант“, а после и актриса в сериала „Седем часа разлика“.

Жестоки глоби е отнасял почти всеки от екипа на Слави. Това е и причината Любо Нейков да напусне екипа. След като веднъж половината му заплата била отрязана заради глобите, той се обидил и си тръгнал.

 

„В момента най-много глоби отнасят Виктор Калев и Цветелина Грахич. Те са наказвани поне по веднъж в седмицата. Въпреки това не го приемат драматично, обръщат го на майтап”, разказват хора от екипа.

 

Слави не цепел басма и на сценаристите. Щом решал, че някой от тях пише тъпи скечове, веднага им режел заплатите, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
cvety
преди 4 години
0
Ot koga 100 lewa sa umopomrachitelna suma?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
даа
преди 4 години
0
СЕМ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
А перфектния Слави кой го глобява?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени