11 неща, които със сигурност не знаете за водещата Мая Савова (НАУЧЕТЕ ГИ ОТ ТУК)

8413
30 Юни 2014, 13:34


Известни факти за Мая Савова са, че е съпругата на спортния журналист Крум Савов и че е водеща на „Жените говорят“ по ТВ7. Запознанството й с мъжа на живота й също е известно, но все пак има няколко неща, които не подозирате. HotArena.net ще ви представи 11 от тях.

 

1. "Бавно и спокойно, имаш 3 часа, закъде бързаш?!" Това е най-мъдрият съвет, който съпругът Крум Савов е давал. Причината е, че Мая често бърза да изговори думите в анонсите за следващия гост или преди да се пусне видео в предаването. В началото настоявала Крум да я гледа всеки път по телевизора, за да бъде коректив в работата, пише trud.bg.

 

2. Преди време носела вътрешни брекети, за да изправя зъбите си. Изпитвах жив ужас дали няма да сгреша с изговарянето на някоя думичка, защото човек говори по-различно, когато има чуждо тяло в устата си, казва Мая.

 

3. "Обаче" е думата, която повтаря най-често, без да се замисля. "Винаги започвам изреченията си така, когато искам да сменя темата и да отклоня вниманието в друга посока на госта в студиото", казва Мая. Освен това се старае да избягва и думи със съскащи съгласни. "Но човек винаги може да се оплете", смее се тя.

 

4. Знае всичко за драмите в родния футбол. Понякога гледа предаванията на съпруга си - независимо в коя телевизия работи той. "Но не докрай, защото продължават дълго, а и аз оценявам преди всичко визията, а не чисто тематично нещата, защото не съм капацитет по футбол", казва Мая. Макар че живеейки от години с Крум, имам над средните познания по всички спортове. Точно заради това знае за драмите на ЦСКА и "Левски" с техните треньори.

 

5. Не е фен на турските сериали. Не защото има предразсъдъци, а защото обича по-динамичното развитие във филмите. Този тип сериали са за хора с повече свободно време, аз често се изнервям и предпочитам да видя новините, казва Мая

 

6. Продължава да съчетава работата в телевизията със задълженията си към голяма фармацевтична фирма. Твърди, че работата и в телевизията, и като фармацевт би липсвала, ако се наложи да избира между двете.

 

7. Родила е децата си според астрологичната прогноза на покойния Иван Станчев. "Той предрече раждането на близнаците, направи хороскоп, според който те трябваше да се родят между 12,45 и 13 ч и точно така стана. И бях една от малкото жени, на които секциото е направено по обяд", смее се Мая. След това си е правила още няколко хороскопа и при Оксана, съпругата на Иван Станчев. Вярва в астрологочните прогнози, но избира на кого да се довери.

 

8. Катрин и Крум-младши тази есен ще бъдат ученици в Италианския лицей в Горна баня. Там влезнали с изпит и това била първата им "битка", от която родителите се гордеят. Двамата са свикнали да играят заедно и рядко се карат за нещо. Когато го правят, това е най-вече заради телефона ми, за да играят на игрички, казва Мая. Тя също има брат, но споделя, че връзката им не е толкова силна, колкото е тази между Катрин и Крум.

 

9. Обича да пее в колата, вместо да говори по телефона. Тананика си най-вече актуалните парчета, които се въртят по радиостанциите в момента. Вероятно съм атракция за хората в съседните коли, но ми е забавно, смее се Мая.

 

10. Още помни единственото нещо, за което е яла бой като малка. Едно тържество в къщата на нейното приятелче от детската градина. Двамата с него били по на 5 г. и даже се водели "гаджета". Той я поканил у тях, за да празнуват, а тя изобщо не съобразила да каже на някого, както обикновено правела. Родителите обиколили няколко пъти квартала, за да я търсят. Когато я открили, майка била безмълвна от притеснение, а баща хвърлил сериозен пердах.

 

11. Мая е единствената в семейството, която не може да плува и се топи в морето само до коляно. "Водата не е моята стихия и ме е страх, че ще се удавя", признава тв водещата. Съпругът научил децата още от съвсем малки да плуват и те с удоволствие го правят, а тя им се радва от плиткото. Четиримата не си падат по прилюченията с каравана, а вече са си запазили стая в затворен комплекс в Слънчев бряг. Там ще отдъхват и това лято заедно с приятелско семейство, което също има близнаци, но и още едно дете.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
-1
Е нали уж Крума я беше взел от кварталната аптека,а сега не можела да преодолее прекъсването на работата към голяма фармацевтична компания......Абе лъже,маже и там нещо да се драска и коментира ей това е тая тяхната работа ами АЙДЕ....А не че и тя щеше да е някаква водеща ако не беше Крумчо....И тя горката като на Сашко Диков щерка му-Къде ли не я вряха,какви ли не предавания и измисляха и все за нищо не става...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени