12 500 на крака пред големия Данчо Йовчев (СНИМКИ)

2588
24 Февруари 2013, 14:52


Бенефисът на най-успешния ни състезател по спортна гимнастика Йордан Йовчев събра над 12 500 човека в зала „Арена Армеец“. С близо двучасов спектакъл той сложи край на спортната си кариера, разбра Hotarena.net.

 

Пред 12 500 души в "Арена Армеец" Йовчев, който утре ще навърши 40 години, официално сложи край на спортната си кариера. Накрая публиката стана крака, за да изпрати Йовчев.


В спектакъла взеха участие над 150 спортисти. Представители на всички гимнастически спортове представиха специално подготвени съчетания за шоуто, чийто сценарист е Вера Маринова — Аткинсън.


Легендарни имена от България и цял свят взеха участие в бенефиса на Йовчев. Сред участниците бяха Юри Кеки, олимпийският шампион от Атина на висилка Игор Касина (Италия).


Гимнастиците Артьом и Томас дойдоха от чужбина специално за бенефиса, а от България се включиха ансамбълът по художествена гимнастика, гимнастичките Силвия Митева и Диляна Проданова.


Най-добрите състезателки по спортна гимнастика, сред които Александър Батинков, Ярослав Вовк, Ралица Милева, както и трупата на Нешка Робева, певците Поли Генова и Орлин Павлов и други, също взеха участие в инициативата.

 

Шоуто беше съпътствано от много светлинни и пиротехнически ефекти. Събраната сума от билетите ще бъдат вложени в развитието на българската гимнастика, пишат от hotnews.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bilyana Gancheva
преди 5 години
0
UNIKALEN!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ванеса
преди 5 години
0
Някой знае ли дали ще го дават по някоя от телевизиите и ако да - кога? :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени