120 бона за второто място на Крисия в „Евровизия“

4248
17 Ноември 2014, 11:11


120 000 лева! Това е общата сума, похарчена покрай участието на Крисия Тодорова в детската „Евровизия“, узна HotArena.net.

 

Голяма част от тях са били вложени от покровителя й Слави Трифонов с надеждата, че красавицата ще се окичи с първото място.

 

Крисия обаче остана втора с песента „Планетата на децата“ в Малта, а първото място бе за Винченцо Кантиело.

 

„Много се радвам. Беше чудесно“, бяха първите думи на щастливата Крисия. Тя през цялото време запази своята чаровна усмивка – и докато изпълняваше песента, и след като стана сребърен медалист. Нейните партньори на сцената – близнаците пианисти Хасан и Ибрахим, пък се разплакаха от радост, когато чуха резултата.

 

Oсем страни дадоха гласа си за Крисия, Хасан и Ибрахим. Хърватия, Кипър, Сърбия и Холандия ни наградиха с максималния брой от 12 точки. Останалите четири страни пък вместиха нашите таланти в челната си тройка.

 

Извън резултата обаче остава много по-важното. Страхотната емоция, която ангелът от Разград подари на всички българи. Секунди след триумфа на откритието на Слави Трифонов социалните мрежи и сайтове за видео споделяне буквално се взривиха с похвали за нашето момиче. Както българи, така и чужденци подкрепиха изпълнението на детето. „Чудесна е! Просто фантастична!“, „Това е следващата световна звезда“, „Откъде изкопахте това генийче?“, бяха само част от изписаните слова.

 

Зад този успех всъщност се крият не само талантът и способностите на малката певица и пианистите Ибрахим и Хасан. Става въпрос и за баснословна сума, похарчена от ментора на момиченцето Слави, с която Дългия осигурил спокойствието, което е нужно за един талант да се развива първоначално. Цифрата възлиза на поне 120 бона. В сумата се включват самолетните билети отиване-връщане на целия екип, роклята и костюмите на изпълнителите, престоят на всички в хотела, специалните ефекти на сцената, както и заплати и хонорари за музикални педагози и Евгени Димитров – Маестрото, пише Всеки ден.

 

„Само облеклото на Крисия например струваше 5 бона, да не говорим на колко пари възлизат обувките й, прическите й. Също така помислете за скъпите бели пиана на момчетата. Да не забравяме, че той е поел и разноските на родителите на талантите“, разкриха запознати.

 

Трифонов бил буквално луд по детето чудо и бил готов на всичко, за да й помогне за успеха. Той дори не искал да се разчува за средствата, които е пръснал. Правел го единствено с надеждата, че с това ще й помогне да спечели. Че талантливата малка певица е силно привързана към Дългия пролича и от кратко клипче, което тя публикува в интернет малко преди да излезе на сцената. „Слави Трифонов и семейството ми липсват много“, каза тя няколко часа преди началото на песенния конкурс, на който с гордост представи България. Това е най-доброто представяне на страната ни в историята на музикалния конкурс за деца. Мотото на надпреварата за малчугани тази година беше „Заедно“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени