15 бона заплати за Ани и Виктор в НОВА (В БТВ им давали само по 4000 лв)

2567
21 Август 2013, 11:36


Тв водещите Ани Цолова и Виктор Николаев преминаха в Нова Телевизия срещу 15 000 лв на месец. Водещите се разделиха с Би Ти Ви заради ниските заплати и неприемливите условия на работа, дочу HotArena.net.


Водещите не са уволнени от медията, а сами са напуснали. А причината е по-доброто заплащане, което им предложили от Нова телевизия.


Повече от два месеца текли тайните преговори на Ани и Виктор с конкурентната медия. Двамата до последно не знаели какво да правят.


Тъй като и двамата са известни като лоялни служители в телевизията, се оказало доста трудно да бъдат убедени да отидат в друга медия.


До последно Ани се колебаела дали да приеме. В крайна сметка обаче четворно по-високите възнаграждения си казали думата.


Освен това водещите не виждали никакви възможности за развитие в Би Ти Ви. Заплатите им от години не помръдвали, а освен това били принудени всеки месец да ползват по два дни неплатен отпуск.


От Нова не само им предложили съблазнителен хонорар, но също и шанс да продуцират собственото си предаване. Телевизията също така упорито се опитва да пребори конкуренцията на ТВ7, която набира все повече сила.


От години се знае, че от Нова не пестят пари за звездите си. Затова и били готови да дадат на Ани и Виктор каквито заплати си поискат, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени