15-годишната Кристина Дончева съсипана след отпадането й от „Х фактор“

2415
29 Ноември 2014, 17:00


Една от най-добрите участнички в „Х Фактор” – 15-годишната Кристина Дончева е съсипана, след като зрителите решиха да извадят нея вместо Траян и за всеобща изненада ученичката от Бургас напусна състезанието, научи HotArena.net.

 

Кристина се разплака на сцената, а след като набързо напусна състезанието, е изпаднала в депресия. Родителите на Криси са много притеснени за състоянието й. Според психолози, елиминирането ще се отрази зле на психическото състояние на хлапето, тъй като няма основателна причина именно тя да отпадне, пише в. „Всеки ден“.

 

„Криси не спира да плаче! Знае, че е много талантлива, справи се блестящо с всички изпълнения и се чуди защо точно нея изгониха. Горкото ми дете, съсипаха го”, бясна е майката на младия талант. Тя била против участието на дъщеря й, тъй като няколко месеца по-рано по същия подъл начин се отнесли с нея и в „Големите надежди”.

 

Съучениците на Криси подозират шашма с вота. Според тях младото момиче е изгонено, за да се отвори път към победата на Траян. Още с влизането на младежа се заговори, че той е сред нагласените победители.

 

„Кристина бе най-добрата певица в това шоу! Пълно малоумие е да изгонят точно нея”, изригнаха в интернет форумите зрителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Неизвестен
преди 3 години
-1
Точно за това не искат да допускат толкова малки участници. Психиката им все още не е узряла , за да поеме това напрежение !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лили
преди 3 години
0
Гласуващите имам чувството,че пускат смс-и по симпатия,а не оценяват самите изпълнения.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени