20 години по-късно – Камата пак във върховна форма

1264
25 Юни 2014, 13:13


Христо Стоичков показа, че дори 20 години след легендарното участие на България на световното по футбол в САЩ, ударът му все още е точен като острие. Сега Камата е част от кампанията на най-новата лото игра на Национална лотария – „Лото Спорт“. С нея на всеки 4 минути играчите получават шанс да спечелят 1 милион лева.

С най-новото попълнение на Национална лотария „Лото Спорт“ може да се играе с до десет числа от 1 до 80, а сумата и броя тегления, с които се играе, се определят от участника в играта. Тиражите се провеждат на всеки 4 минути, като всеки път се теглят по 20 числа. В допълнение се предлага Спорт бонус, с който се дава възможност печалбата да бъде умножена до 10 пъти. За да е още по-завладяващо преживяването, при нито едно познато число от теглене в игра с  8 или 9 числа, играчът печели сумата, с която е играл, а при участие с 10 числа заложената сума се удвоява.

Освен „Лото Спорт“, към богатия избор от билети на Националната лотария се присъединяват и останалите интересни лото игри: „Лото 2“, „Лото 3“ и „Лото 4“. Те носят печалби до 5 000 лева, като тегленията за тях се провеждат два пъти на ден, а в допълнение играчът може да маркира и в кои дни от седмицата да играе.

Новите лото игри могат да бъдат намерени в магазините на Лафка и Лото пунктовете на Национална лотария. Пълната информация за всички лото игри ще намерите и на адрес www.7777.bg 

 

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

Новите лото игри на Национална лотария – „Лото Спорт“, „Лото 2“, „Лото 3“ и „Лото 4“ ви очакват в търговската мрежа на верига Лафка и нашите Лото пунктове.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени