20-годишна изненада за 50-годишния рожденик Слави Трифонов! (Какво му готвят колегите?)

3629
18 Октомври 2016, 14:17


В екипа на "Шоуто на Слави" се готвят за грандиозден купон, научи HotArena.


Днес шоуменът Слави Трифонов има голям повод за празнуване и черпене - става на 50 години! Юбилеят е дълго чакан, въпреки че носи и неизбежната тъга заради остаряването. В последно време обаче, Дългия не мисли толкова за годините, защото младото му гадже Натали Трифонова, която се закани да му роди син, му е върнала живеца.


Колегите на юбиляра към ще се подгрижат допълнително да вдигнат настроението му с куп изненади. Най-голямата от тях е гигантска торта с неговия лик, от която ще изскочи 20-годишна стийптизьорка!


От бенда, сценарния екип и всички други под ръководството на Трифонов предвкусват вече мощната забава, която им предстои. Те се шегуват помежду си, че другите рождени дни може да не обича да празнува, но за юбилеите си винаги се отбелязва подобаващо.


Така преди пет години Слави събрал почти всички, работещи в БТВ, и им спретнал купон, за който още се говори. От "Ку-Ку Бенд" се оказаха най-ощетени, защото трябваше цяла вечер да забавляват празнуващите, но на шефа отказва ли се, особено при такъв повод, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pijo
Преди 1 година
0
Хора, текстовете ви са пълни с правописни грешки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени