23-годишната Вася Попова покори \"Гласът на България\" (ВИДЕО)

23-годишната Вася Попова от Кърджали покори журито в „Гласът на България“. С изпълнението си Васи покори публиката и спечели журито, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/23godishnata-vasq-popova-pokori-glasyt-na-bylgariq-video HotArena.net
23-годишната Вася Попова покори  \"Гласът на България\" (ВИДЕО)

23-годишната Вася Попова от Кърджали покори журито в „Гласът на България“. С изпълнението си Васи покори публиката и спечели журито, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">23-годишната Вася Попова от Кърджали покори журито в &bdquo;Гласът на България&ldquo;. С изпълнението си Васи покори публиката и спечели журито, видя HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Уникалното й изпълнение на Amazing Grace постави рекорд по най-бързо обръщане на журито. Само секунди след като запя и четиримата треньори моментално се обърнаха и изявиха желанието си да я обучават. Талантливата девойка си спечели и адмирациите на публиката. А в социалната мрежа стотици я обявиха за фаворит, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/eto-tova-momiche-pokori-glasat-na-balgariya-video/\" target=\"_blank\">kliuki.net.</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Още от сега Вася е спрягана за финалист във формата. Самият Миро преди няколко седмици сподели, че именно в него е най-добрият изпълнител от участниците. Той изрази надежда, че именно от неговия отбор ще излезе победителят от формата. Мнозина изразиха мнението си, че именно Васи е &bdquo;гласът на България&ldquo;.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Страшен глас!&ldquo;, &bdquo;Браво!&ldquo;, &bdquo;Уникална&ldquo;, коментират форумци. &bdquo;Това момиче е моят фаворит! Настръхнах!&ldquo; &bdquo;Невероятен глас!!!&ldquo;, &bdquo;Виждам победител&ldquo;, коментират интернет потребители.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че всички се надпреварваха Васи да влезе в техния отбор, тя изненадващо избра Миро. Самият той остана смаян и изключително благодарен, че участничката избра него. Данчо Караджов, Преслава и Вики от &bdquo;Мастило&ldquo; изразиха съжалението си, че не успяха да я привлекат в отборите си, но са изумени от таланта на Попова.</span></p> <p><iframe src=\"http://www.youtube.com/embed/Dj5P9ACyh5w\" frameborder=\"0\" width=\"560\" height=\"315\"></iframe></p>

2 Коментара

АВТОР

преди 11 години

уникална няма втора!!!

Коментирай

Николина

преди 11 години

Браво, браво! Пее невероятно и ще и стискам палци да спечели. Тя го заслужава. Дано се правят повече такива конкурси. Гласът на България е чудесно шоу и не изпускам епизод.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.