25-годишна добричлийка прави комикси за живота около нея

2373
06 Март 2013, 11:46


Младата надежда на Добрич Рафаела Рафаелова, с която HotArena.net наскоро ви запозна, освен всичко друго, се занимава и с комикси. Покрай дизайнерството и рисуването на живопис, 25-годишната авторка силно се е запалила и по комиксите. Нещо повече – те са отражение на живота й, от хората, които я заобикалят и от ежедневните радости и проблеми, твърди самата тя.

 

Главната героиня в комиксите се казва Касиди и авторката я описва така: „Касиди е творческа личност. В нея винаги бушуват пламъци, те я провокират и тя е в постоянно търсене на съвършенството. Обича стилните дрехи, обича в тях да витае въздух и удобство“. Не е трудно да се досетим, че героинята е всъщност прототип на 25-годишната добричлийка.

 

Рафаела Рафаелова е завършила „Мода“ в НХА, а в момента специализира магистратура, същата специалност. 25-годишната авторка е откритие на издателя Светльо Кантарджиев, който помага на таланти като нея да се развиват в тази област.

 

Рафаела е завършила и Живопис в Добрич и не крие, че рисуването е нейната страст – ето защо и главната героиня е описана като творческа личност. Не е случайно и че Касиди обича стилните дрехи, а в комиксите се отделя специално внимание на начина, по който са облечени героите – все пак създателката й учи „Мода“.

 

Всички герои от комиксите й са положителни и вдъхновени от съвременната действителност, от ежедневието на едно младо момиче, което търси себе си и иска да се усъвършенства.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени