3 задължителни условия при избор на козметик

944
14 Декември 2013, 13:28


Добрата грижа за кожата и за тялото ни като цяло е важна за всеки от нас. Затова е напълно разбираемо да имате притеснения относно козметичния салон, който ще изберете.

 

Но как да преценим кой е най-добрият козметик и на кого можем да се доверим?

 

Три са основните правила, по които трябва да съдите дали салонът за красота е добър, обясняват ни специалистите от бутиковия салон Alure.

 

1. Отлична хигиена

 

Правило Номер 1 за всеки козметик е хигиената. Никой добър професионалист не може да си позволи да не дезинфекцира уредите, с които се работи. Това включва всичко до най-малкия детайл, тъй като и най-малкото невнимание може да предизвика инфекция.

 

2. Доказан професионален опит

 

Безспорни без доказан професионален опит никой козметичен салон не би следвало да функционира законно. Все пак понякога дори с необходимия кетап, козметиците нямат добра слава и не се справят добре с процедурите, предлагани в салона. „Аз се доверявам само на проверени салони за красота и на такива, препоръчани ми от приятели, какъвто е Alure. Прочетох за него много добри отзиви и не се поколебах да го посетя, оттогава се доверявам само на него“, разказва доволна клиентка.

 

3. Индивидуално отношение към клиента

 

Може някои специалисти да не приемат това условие като задължително, но клиентът го смята за важно. Всеки клиент иска към неговя проблем да се подходи индивидуално. Дори когато става въпрос за обикновена разкрасителна процедура, трябва да се имат предвид индивидуалните черти на лицето, както и желанието на клиента.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Салоните GUZure
преди 4 години
0
Към всеки клиент се подхожда индивидуално - ако заплатите повече ви се прави маска за лице от еко конски лайна, а ако заплите по-малко - от кучешки лайна, намерени пред салона. Ако сте гнусливи, можете да заплатите 3 лева отгоре и да почистим инструментите, с които ще работим с ракия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Салоните GUZure
преди 4 години
0
Без доказан професионален опит никой козметичен салон не би следвало да функционира законно - затова сме наели жени от ромски произход, които се грижат за отличната хигиена. Могат да направят пиърсинг на носа или ухото ви - с професионална игла за шиене на галоши.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Салоните GUZure
преди 4 години
0
В нашите салони има отлична хигиена - мием пода веднъж месечно, почистваме уредите с които работим с чешмяна вода на всеки шест месеца. Почистваме си ръцете с мокри кърпички след като ходим по голяма нужда в тоЙлетната!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени