30-годишен заби Дивна (Непълнолетната излиза с рекламен бос)

2963
24 Март 2014, 14:00


Единият от членовете на журито в „Големите надежди” Дивна има вземане-даване с мъж, 13 години по голям от нея. Девойката, която след месец и нещо ще навърши 17 години, вече е научила как да си подсигури бъдещето, научи HotArena.net.

 

От близо 2 месеца насам откритието на Миро имала отношения с 30-годишен мъж, който е в рекламния бизнес. Двамата се запознали покрай участието на Дивна в клип на популярно инстантно кафе и не след дълго започнали да се срещат, пише в. „Всеки ден“.

 

Никой от обкръжението на изпълнителката не знае дали помежду им има нещо повече от приятелство, но близостта им била повече от ясна за всички другари на брюнетката. Той редовно я вземал с черното си БМВ от училище, двамата излизали по молове и заведения, а с отношенията им били запознати дори родителите на журиращата певица.

 

Благодарение на връзката си с перспективния господин, в момента Дивна си уреждала друг рекламен договор на стойност близо 30 000 лева. Спотовете щели да се снимат в началото на април, за да се завъртят по националните телевизии по Великден.

 

Действията на 16-годишната Дивна обаче не се нравят на абсолютно всички. Изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” получава редица укори, че се облича и държи по начин, който не е подходящ за деца. Според критиците й тя бърза да надрасне възрастта си, следвайки недотам добрите примери на колежките от световната сцена.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени