4 години след развода: Вихра не сваля брачната халка!

6314
21 Септември 2016, 10:204 години след развода с Иван Христов, Вихра продължава да носи брачната си халка. Известната тв водеща бе засечена преди ден на светско събитие с пръстена, който не маха от ръката си, видя HotArena.

Със старта на новия риалити сезон и влизането на Ирина Тенчева в Къщата, Вихра явно си е припомнила защо таи лоши чувства към нея. И го показа доста явно.

Факт е, че бившата отчаяна съпруга бе зарязана от мъжа си, заради най-близката си приятелка и колежка. След като двамата се събраха, Ирина му роди и дете, а сега влезе и във ВИП Брадър, за да изчисти имиджа си.

Засега на Тенчева й се получава доста успешно, тъй като показва съпричастност към останалите, споделя болките и драмите им, но в същото време е все така всеотдайна. Всичко това прави впечатление на мнозина и те коментират, че явно се е променила, пише "Телеграф".

Междувременно обаче Вихра поднови задочно войната с нея, като в блога си, обяви за единствена звезда във „ВИП Брадър” Миглена Ангелова. Тя не скри също така, че не смята присъствието на Ирина там за удачно.

В къщата пък най-добрата й дружка, Миглена Ангелова не пропусна да захапе Ирина на тема майчинство, още като я видя да влиза. И дори я попита, как си е позволила да остави дете на годинка и половина само у дома.

Дни по-късно, за да замаже положението, тя показа на разстроената Жана Бергендорф снимка на четирите си деца. „Три от тях аз съм ги родила, а четвъртото е предишният брак на мъжа ми. Но най-малкото, което ми е на година и половина няма да чуя, как казва първите си думи”, сподели с Бергендорф тв водещата.

Тя намекна съвсем ясно, че е толкова добра майка, че се грижи всеотдайно дори за малката Ава на Вихра. Достатъчна причина да вбеси бившата съпруга на Иван, която извади тежката артилерия и се появи с брачната си халка на светско парти.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
Преди 1 година
-2
Абсолютно вярно, Ирина е адски лукава и подмолна! Направо не разбирам как Иван остави Вихра след толкова години за тази... Явно наистина е страхотен манипулатор тази! Адски неприятна, от екрана се вижда колко е фалшива :( дано Иван се осъзнае!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
567
Преди 1 година
-3
Чудя се този как остави хубавата си жена за тази противна мазница
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
харизматична жена
Преди 1 година
-3
Вихра е много интелигентна , възпитана и образована жена. Нея можете да я видите само по сериозни форуми и събития. Качествен човек и наистина изглежда все още,а и винаги ще обича един мъж- бившият си съпруг. Не е тайна , а се вижда и от екрана във Вип Брадър колко лукава, като лисица, лицемерна, манипулативна и изключително властна и досадна жена е Ирина Тенчева. Винаги се вре навсякъде и си налага мнението върху останалите, предлага си непоискани услуги, вечно го играе "добрата самарянка". Много противна жена! Хвана го и го оплете в мрежите си, не е първият и работодател с който е била интимна с всички е била така. Но, този се поддаде защото беше в момент на делириум от алкохола и тя умее да му влезе под кожата. Вихра не веднъж е казвала, че не е най-добрата домакиня. Явно онази лисица това използва , за да спечели. Хитра и долна лисица! Лелка , знаеща , че друг парашут като този няма да и се отвори в живота и прави и невъзможното , за да го спечели и задържи. Но, кармата един ден..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
159
Преди 1 година
-1
Това дали не е друг пръстен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-4
Не стана ли ясно на всички,че Вихра винаги ще обича Иван!Той е мъжа на живота и,има и детенце от него!За съжаление,живота предлага какво ли не!На всяка приказка има начало и край!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени