4-годишната Никол на Николета направи хапки с прошуто в „Мама готви най-добре“

https://hotarena.net/laifstail/4-godishnata-nikol-na-nikoleta-napravi-hapki-s-proshuto-v-mama-gotvi-nai-dobre HotArena.net
4-годишната Никол на Николета направи хапки с прошуто в „Мама готви най-добре“

4-годишната дъщеричка на Николета Лозанова се оказа истинска кулинарна майсторка.

 

Малката Никол показа завидни умения в кухнята на „Мама готви най-добре“, като направи хапки с прошуто и моцарела, видя HotArena.

 

Николета и дъщеря й се представиха отлично в новото семейно кулинарно шоу, което тръгва на 15 февруари от 18 ч по Би Ти Ви.

 

Заедно с тях със задачата се справиха още 5 двойки известни майки с децата си - Ирина Тенчева и Спас, Мая Савова и близнаците рожденици Крум-младши и Катрин, Жени Калканджиева и Жорко, Радост Драганова, Мая, която е приятелка на дъщеря й Белла, както и самата Белла и певицата Кали и Марк.

 

Зад печката застана само един мъж – водещият на „Мама готви най-добре“ Александър-Сано, който асистираше на дъщеричката си Ава.

 

Малката Никол с интерес помагаше на майка си и завиваше хапката с изключителна усърдност.

 

Още снимки от представянето може да видите по-долу в галерията.

48 Коментара

пак излишна показност

преди 8 години

Този гном да внимава да не и паднат миглите и екстеншъните в манджите. И сакън да не се изпоти, че ще се стече един тон КИТ. Тръгнала да готви, като за фитнес залата. Смешница! И тя, както има приказка барабар Петко с мъжете , там с жените домакини ще показва измислен двоен стандарт на живот: принцеса и домакиня, след като на всички е ясно,че в къщи нито готви, нито отглежда тя детето си. Помиярка взела се за нещо. Пак да става за присмех и одумки на народа. Щеше да бъде смешно, ако не е жалко!

Коментирай

Hotarena nenormalnici

преди 8 години

Пак циганкато на първа линия с дебелите вежди ката на хайдутин .Яката гърбина естейшаните да покрият голото теме и на първа линия ни я показват.Всички други са само допълнение като например Ирина и другите майки да си заврът дипломите отзад.Най-важната е Николета! ха ха хаТия в Бтв са тотално изперкали

Коментирай

х.р.

преди 8 години

Мноооогоо многооо отдавна не гледам БТ В то няма кво да се гледа освен едни тъпи бозави сериали.Там предаването Поверително е с най-висок рейтинг.Коментариите са излишни хо хо хо хо

Коментирай

КЛОЗЕТА

преди 8 години

Хапки с прошуто и косми от николета -да си беше вързала косището ,пача..

Коментирай

pppp

преди 8 години

Влез и в положение нa женaтa,aко върже екстеншъните, ще й лъсне плешивaтa крaтунa отпред!

Коментирай

простакесата

преди 8 години

По интересното в случая е от 6 майки и един баща с децата си, как точно определихте Николета за статия тук???? Имайки се предвид на завидните кулинарни умения на другите дами....много , ама много фалш и прозрачност ха ха ха ха хаааааааааааааааа

Коментирай

не случайно народа избяга навън

преди 8 години

Ако бяха поканили Алисия и Валерко, щеше поне да бъде правдиво участието. Жена, майка и домакиня, а този верек от заведението на Петко и бъркането по дупките си е дошла тук да бърка манджите. Боже слез си обери вересиите! Няма такава изкуствено натрапвана персона нонграта в публичното пространство и излагация на всички , които се имат за вещи и стойностни хора. Няма такива! Затова и всичко ни е на този хал, както и държавата. След милиони години еволюция на човечеството и накрая.....Героите на деня- Шиши и Николета. Боже, опази България!

Коментирай

Dani

преди 8 години

Като гледах снимките и аз помислих как ще и капнат миглите в измислените гозби!!!

Коментирай

ахахахахахах

преди 8 години

Продуценти на "Къртицата" - Иван и Андрей, продуценти на "Папараци" - Иван и Андрей, продуценти на "Мама готви най-добре" Иван и Андрей. С една дума, където са Иван и Андрей, познайте и кой друг е там? Естествено, че Николета Лозанова. Алисия презентира бъдещия си хит, Николета припва веднага след това с "Coming Soon" и клипа на Константин. Алисия участва в Мармалад, сега и тая тук. Добре, че са ти контактите, които всички знаем как си ги уредила, че иначе не знам къде ще се появиш.

Коментирай

Dani

преди 8 години

Друго си е да тя подмятат богати господа с ГОЛЕМИИИИИИ възможности.Пък и малкото човече с плешивата къртуна и с мигли повече косми от колкото на глава друго си е.Завиждай народа,завиждай..Като се замисля в последно време няма спонсор ли ,кво ли що ли.Много рядко я тиражират по сайтове и вестници.Туй най-вероятно от злобата народна ще е!!!

Коментирай

????

преди 8 години

Да бяха ги поканили, ама не са!! А ти се изяж от злоба, отровна змия такава! Малката е супер сладка! Не мога да разбера защо при всяко споменаване на Николета се слага и името на Алисия???????

Коментирай

Ааххахахахахаха

преди 8 години

Да ти имам малоумните разсъждения, лисицо!! Николета може да е всичко, но не е едра! Доста слабичка е дори! Виж баба Ася е друго нещо- с мощният си кръст и ръце, като на борче ахаххахахах

Коментирай

Майка ти е баба

преди 8 години

А ти си малоумна проститука като идолката ти КЛОЗЕТА

Коментирай

осососо

преди 8 години

На никой не му дреме, Курветом нито за теб, нито за малкото ти лайно

Коментирай

1

преди 8 години

само на мен ли ми се струва,или това нейното момиченце мн стресирано згежда ???? Те гругите деца се смеят, а тя едно такова уплашено гледа и се пази :(

Коментирай

ьс

преди 8 години

тази Никол най-грозничка

Коментирай

ех

преди 8 години

Защо ли не се очудвам, Андрей и Иван продуценти и тя хоп айде пак участие в предаването. Само те си я канят ако не се е предложила сама де, и Кърбовски, друг никой не я има за човек. И защо само за нея пишете статия там има доста популярни лица като гледам , каква е тя, защо за нея статия? А да сещам се, ами тя горката има нужда от реклама, другите ги знаем, кой какво прави, с какво е популярен, а тя сакън да не я забравим че не всеки и гледа профила във фейсбук а нали това е нейната професионална страница и затова се пише модел ахахахаха. И защо се е довлякла с домашна дреха??????

Коментирай

DAAAAAAAAAAAAAA BEEEEEE

преди 8 години

КОНСТАНТИИИН???? ТАЯ СИ СПОМНЯМЕ КОЛКО ИЗДЪРЖА ПЕСЕНТА ИМ С ВАНКО 1, ТА ТЯ Е ЖИВ УЖАС В ПЕЕНЕТО БЕ, КАКЪВ КОНСТАНТИН. СИГУРНО ПАК КАКТО В КЛИПА СТУДЕНТКА СЕ Е ПРОБУТАЛА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ НАЛИ ТАКА КАЗАХА, ЧЕ ПОСЛЕНИЯ МОМЕНТ Е ВКЛЮЧЕНА В КЛИПА ЗАТОВА ТУ Я ИМА, ТУ Я НЯМА ХАХАХАХАХА. ЕЙЙЙ, ДА НЕ ВИДИ НЕЩО ОТ АЛИСИЯ И СЕ УСР.А ОТ ЯД И НЕРВИ ЧЕ МОИКА И ТЯ СЕ ОПИТВА С МУЗИКА, АМА ТИ ОПИТА БЕ МУЗКАЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТАКОВА ПАК ЛИ СМЕНЯШ ОТ ТЖ В МУЗИКАТА ПРЕДИ НАЛИ БЕШЕ МОДЕЛ, ПРЕДИ УЖ СОБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ ОФФФ ТАЯ Е ПЪЛЕН ВЪЗДУХ.

Коментирай

do ????

преди 8 години

Може би визираш себе си, както винаги, относно намесването на Алисия. Тук името и намесено по повод темата на предаването... а тя мисля, че заслужава тази покана, защото е една отлична домакиня и майка. Сега просветна ли ти защо е намесено името й? Както винаги много разбираш с малко повече обяснения :) :) Друг е въпроса, защо не е поканена тя. Но, ти нали трябва да си на всяко гърне и мерудия тук. Празноглава балалайка! А, аз да те попитам : ти, защо намесваш името на малката и дъщеря, след като нито в моят коментар, нито някой е замесил нейното име? А, колкото до сладка - всички деца са сладки и красиви ( кое повече, кое по-малко) :). Няма грозно дете по света. И стига с тази " злоба" много си посредствено в разсъжденията си!

Коментирай

хa-хa

преди 8 години

Товa пижaмено пaрти ли е?Aко дa, зaщо и другите не сa с пижaми, a сaмо Николетa?

Коментирай

глупости1

преди 8 години

Не е грозно детето, просто винаги изглежда тъжно.

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Ами то, къде и кога е видяло детенцето майка й да готви и да се изявява , като домакиня? Там баба и дедо готвят, тя е вземена от Пловдив , за да си направи реклама - вижте ме каква майка и домакиня съм и за селфита. За друго не го използва това дете. Tо, дори не живее при нея. Пази Боже, от такава майка децата!

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

Ти сега подробности! :) Нали, трябва да покажем анцунга си на Плейн! ха ха ха

Коментирай

da

преди 8 години

Какви ли радости му доставя майката, че да е радостно? Дали го е завела на куклен театър, на детски увеселения и празници в градина( има частни такива) Моето също е в частна детска градина, където ги забавляват, учат, подготвят страхотно. Празници, на краткосрочни екскурзии сами без родителите, преспиване в детската градина срещу празник. Децата свикват, научават и ги подготвят на много неща. Това захвърлено при баба и дядо на село и се сещаме за него само, когато имаме причина да се покажем с него за реклама. При все че работи един ден в седмицата с 3 изречения. Сигурно не и стигат парите за частна детска градина, а за роклета , чантета, палтета всеки ден на Плейн намира време , начин и пари. Проститутка долна! Това дете съм го видяла усмихнато и с щастливо изражение на снимки с бащата- Валери Божинов. Защото то живя с него като малко , докато той играеше в Левски и си беше в България. Другото му дете първородният син нямаше тази привилегия, докато не се раздели с проститутката Николета.

Коментирай

ана

преди 8 години

Те хубаво правят някакво различно предаване,ама това си е поредната шуробаджанащина.На чело като патрон е Ирина Тенчева(сигурно и идеята е нейна,щото тя се прави на най-добрата майка),а останалите 2/3 бяха водещи в екипа на Иван и Андрей.Иван и Андрей имаха едно трогателно интервю с Алисия,но тогава водещи бяха Вихра и Мая.Като стана размяната с Ирина на почит дойде и Николета-така изглеждат отстрани нещата!

Коментирай

верно ли е анцуг

преди 8 години

Пълна селяния, с анцуг хахаха.

Коментирай

К1

преди 8 години

Тъжно, ама с Валери на снимките винаги е много усмихната, очичките му греят. На мен пък ми е тъжно за това дете.

Коментирай

До ????

преди 8 години

Извинявай коя Николета??Алисия вече знаем коя е, но само да кажеш Николета нещо не се разбира, Николети много, а и идолката ти не блести и не е толкова популярна освен като бившата на Божинов за да и споменаваш само малкото име айде добави Лозанова за да се сетим хаха.

Коментирай

ne e tajno, prosto e bavno:)

преди 8 години

ne e tajnichko, a prosto gleda glupovato, siakash e bavnichko, vse edno ne shvashta. Ama to i maika mu i bashta mu-edni umnitsi, na koi da se metne?

Коментирай

ж.р.

преди 8 години

Абе къде е Филип Пелейн.Нащта циганейша щеше да става госпожа Пелейн па преди това си пусна слуха за Гришо ама той и наби канчето.Валери изчезна дим да го няма и сега циганейша си търси нова плячка.Някой който си пада по хайдушки вежди и проскубано голо теме с естейшани.Мали мали малш

Коментирай

леле

преди 8 години

Убос неземна.Носат ме мамо ,мъкнат ме...Тия от бтв тотално изперкаха.Най-гледаното предаване било на дзверо.Неам думи............

Коментирай

aahahahax2

преди 8 години

Tochno Nikoleta ima edro kokalesto grozno tialo, koeto i da se spuka ot driskane, shmarkane i povrashtane, niama kak da stane fino i izdaljeno. Da, slaba e, no vsichki vidiahme debelite grubi kraka na Playmate konkursa. Tochno garbat i e shirok i moshten kato na sumo- boretz. Ima kas i masiven vrat, debeli grozni kraka kato daneri, nikakava talia i smaknat zadnik. DA, ima fini i tanki kitki. Dovolna li si? Moje bi nai- ujasnoto tialo v BG showbusinessa, ako mojem da govorim za takav:))))

Коментирай

преди 8 години

Преди да се пипат хранителните продукти ръцете трябва да се измият със сапун.

Коментирай

ivan

преди 8 години

БТВ стигнаха дъното отдана но явно са решили , че може да копаят още по-надолу !!! А за участниците в този жалък проект просто нямам думи.То бива бива да си прост ама от тия няма накъде!

Коментирай

Тежко, тежко

преди 8 години

И аз започнах да го съжалявам милото дете! То не е виновно, че майка му е злобна проститутка и само се смина с него, за да се рекламира. Дано да стане стойностна жена някой ден, но с това чудо, което го е родило, много се съмнявам! Но дано.

Коментирай

M

преди 8 години

Ама това дете на последната снимка какъв злобен поглед е извадило! Същия като на циганката!

Коментирай

баси екипа, дека са подбрале

преди 8 години

Таа ковра , маджа не може да се наяде, камо ли да ми готви. Този заразен парцал в кухнята си няма да допусна. Вижте, некоя засукана сочна булка с естествени цици и оформени баджачета може да ми строши едно две яйца, ама това кокалесто и жилесто плашило може да яхне само метлата. За друго и без това не става!

Коментирай

!

преди 8 години

Кой ще ги яде тези хапки. Кой знае колко косъма от пиргите и са паднали в храната. И дали си е измила ръцете?

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Въй найстина вижте погледа на лапето на последната снимка ми на кой ще се метне на злобната си майка

Коментирай

До тъпото с романите

преди 8 години

Ако не си разбрала, коментарът ми е отговор на горният такъв, в който се споменава името на Алисия!!! Вместо да бълваш безсмислици и да се опитваш да се правиш на оригинална, каквато не си и няма да бъдеш, седни и прочети внимателно написаното! Какви са тези словоизлияния??? Чак и втори коментар ахахаххахаха смешна, убита комплексарка:)))))))) Ставаш жалка с манията си да защитаваш Ася на всяка цена, дори и тогава когато не е необходимо! Посредсвената си ти, смотана пикло! Марш на даскало, не си за тук! Толкова ли си тъпа, че не го проумяваш още????? "Балалайка" ахахаххХхХХХахахХхХ Ти какъв си миндил не е истина ахаххахахахах

Коментирай

А твойта е курва, дрисло!

преди 8 години

Да ми ядеш гъза, протрита мърло! Проститутката тук си ти, в комплект с майка ти!!!! Да го духаш до живот, парантио долна! Да те е.а в миризливата, недоклатена мастия, заминавай да лапаш спаружени пишки, парцал окъсан!

Коментирай

Алиса

преди 8 години

Оф тя тази поостаряла женица освен да се появява, за да си показва новите модни стайлинги-недоразумения и дебели вежди какво друго прави не знам. И този глуповат, неадекватен поглед, направо втръснала. Как може всичко, което правиш да ти е позьорстване? Толкова ли си комплексирана? Отпусни се малко, дръж се естествено. Едва ли вече може да провокираш интерес, но ако се отпуснеш малко ще си една идея по нормално изглеждаща. Свива ги тия хапки с двата пръста и си ги заплита с косата. Господи, колко си жесток.

Коментирай

Elisaveta

преди 8 години

Ivane, napravete edno predavane "Mama duha nai-dobre" i togava q pokanete Nikoleta, tuka ne i e mqstoto. Izglejda smeshno i ne na mqsto.

Коментирай

Ивета

преди 8 години

Добре, де. От толкова интересни личности в цяла България, нови, свежи, интересни лица как можахте да поканите Николета? Хайде то, има и други излишни, обаче баш тази... то от където и да го погледнеш е траги-комично.

Коментирай

А ХА ХА ХА ХА

преди 8 години

МАМА ДУХА НАЙ-ДОБРЕ!! С ВОДЕЩА НЕГРАМОТНИЦАТА КУВАНОВА ей това ще разбие всички класации!

Коментирай

В допълнение

преди 8 години

За Николета може да измислят: "Академия за проститутки" или Как от грозна и проклета циганка да се превърете в елитна проститутка, която се мисли за Мис Свят!

Коментирай

аййййййй ахахахаха

преди 8 години

Брррррр,това чучело, бррррррр, а малката как отчаяно гледа ихихихихихи. Смачка се стафидо, смачка се от злоба, от завист, от лицемерие, от простотия, от некадърност. От теб лъха на евтино, жалка си!

Коментирай

az

преди 8 години

Ееее не падайте толкова ниско с тези гадни коментари за детето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.