4 звездни сватби и 1 погребана (СНИМКИ)

5872
22 Август 2011, 15:42


Филмът „4 сватби и едно погребение” доби нов облик в България това лято. В рамките на малко повече от 30 дни 4 звездни двойки у нас си казаха „Да”.

 

 

За щастие, звездно предсватбено погребение нямаше, но една дългоочаквана сватба така и не се състоя. Фолк дивата Емануела „погреба” своята булчинска рокля и отложи сватбата за неопределен период.

 

 

Йоана Буковска и Иван

 

 

Пищна сватба вдигна Йоана Буковска на 31 юли. Тя бе ретро булка, но и в същото време – много съвременна. Както HotArena.net писа, актрисата малко закъсня за церемонията, но както казват – по-добре късно, отколкото никога. Буковска каза „Да” на своя любим Иван Давидов в бяла рокля с живи кремави рози.

 

 

Семейство Халваджиян

 

 

Ето това е пример за нетрадиционна сватба. Като си говорим за погребения, не можем да не отбележим черната рокля, с която се омъжи Кремена Халваджиян. Странно чувство за хумор или просто липса на суеверни задръжки провокираха Кремена да се облече в черно? Със сигурност трите рокли, които дамата смени по време на церемонията, предизвикаха интерес. Лилавият елек на Маги пък изби рибата.

 

 

Силвия Кацарова

 

 

Вчера, 21 август, Силвия Кацарова мина под венчилото за втори път. В неделя певицата се врече във вярност на Любомир и противно на очакванията, булката бе в бяло. Макар гостите да шушукаха, че не й прилича на втора сватба да се облича в невинно бели тонове, Силвия Кацарова не изневери на традицията. Церемонията наистина бе грандиозна.

 

 

Ники Младенов и Гергана

 

 

Накъде без министър? Ден преди Силвия Кацарова, Николай Младенов каза „Да” на своята Гергана. На министерска сватба като на министерска сватба – Младенов се бе изтупал с черен фраг, а булката плени гостите с красотата си. „Яж, куме, пий” пък си припяваше премиерът Борисов, който бе кум на младоженците.

 

 

И една Емануела

 

 

Емануела и Денис трябваше да сключат брак това лято, но уви, сватба нямаше. Заради намек от страна на Емануела, че годеникът е „мека китка”, Денис отказа да се ожени.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
poegowpfs
преди 6 години
-1
h7PkVj tghtitnsxxfn
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Early
преди 6 години
0
That addsreses several of my concerns actually.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени