5 години след първата им целувка Рачков и Мария разкриват ОСТАВАТ ЛИ ЗАЕДНО?

3563
12 Февруари 2014, 16:00


5 години след като официално заявиха, че са заедно не само на екрана, но и извън него, Рачков и Игнатова се препичат под слънчевите лъчи на Малдивите, научи HotArena.net.

 

И двамата не помнят как точно са се влюбили. Станало е случайно и спонтанно и го определят като „естествено продължение“ на работните им ангажименти заедно. Рачков разказва, че никога не си е поставял за цел да впечатли по някакъв начин Мария, въпреки че тя е доста красива жена.

 

Освен че е хубавица водещият на „Господари на ефира“ най-вече се влюбил в това, че е интелигентна и с чувство за хумор. Любовната им история започнала, когато Краси Радков е поканил и двамата на печено агне. Тогава Митко вече бил разделен с майката на сина му, но Мария е имала приятел.

 

Не правили никакви планове за връзката си, защото се притеснявали да не наранят бившите си хора, пише сп. “Story”.

 

Двойката по едно се различава – Димитър не обича да казва по пет пъти на ден „обичам те“, но това съвсем не означавало, че не изпитва голяма любов в сърцето си. Мария пък много обичала да казва двете думички на любимите си същества.

 

Също така Рачков, когато си почивал, го правил вкъщи пред телевизора. Ингатова пък отмаряла като излиза навън и се среща с приятелки на разни партита. Именно на това, че излиза без него отдават и причината толкова често медиите да ги разделят.

 

Не се ревнуват и не планират сватба или бебе в скоро време.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени