5 години след смъртта на Дим Дуков: Бившия му има приятелка и дете

13906
22 Февруари 2017, 10:54Пет години след като почина емблематичния коафьор Дим Дуков, гаджето му Красимир се задоми и има жена и дете, научи HotArena.

Любимият на телевизионния водещ все още работи в хотела му и се опитва да го продаде, като по този начин иска да покрие дълговете му.

Няма ден, в който майката на Дуков да не плаче и да не си спомня за трагедията на сина си.


„Остави рана в сърцето ми! Болката се задълбочава и няма как времето да ме излекува”, казва тъжно майка му Вера Дукова.

Пенсионираната жена в момента живее в Царево, където намира утеха и спокойствие. Писнало й е от шумотевицата в столицата и отишла да лекува болното си куче там.

Там и останала. Преживява с пенсията си от 350 лв, но голяма помощ й оказва и дъщеря й Кристина.
Близките й обаче я критикуват, че не се грижи за бащата на сина си – Стоян Дуков. Художникът получи инсулт и е в тежко състояние.

Съпругата му обаче изглежда няма сили да премине през кошмара на семейните драми за пореден път и отказва да се върне при него.

„Не е честно това, което прави Вера. Със Стоян бяха прекрасна двойка. Какво й става, че не иска да се грижи за него, не знаем”, укоряват Дукова познатите й.

За автора на анимационния филм „Га” в момента се грижи приятелка на семейството. Помага му и дъщеря му, а той е в инвалидна количка.

Подобно на съпругата си и Стоян Дуков ще отбележи годишнината от смъртта на сина си на 28 февруари. Той е убеден, че част от приятелите на коафьора ще го посетят, а други ще му се обадят.

Двамата никога не са имали конфликт заради сексуалната ориентация на Дуков. И дори да са имали някои различия, разбирали се отлично.

Тази година, двамата с майката на Дуков ще отбележат петата годишнина от кончината на сина си на различни места. Вера ще бъде в Царево с приятелите си, а Стоян ще се види с дъщеря си Кристина и двете й дъщери.

„Те са най-голямата ми радост”, признава аниматорът. И дори споделя снимка с тях при една от последните им разходки.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени