5 милиона ще удари новата къща на Анелия! (Вижте подробности за палата в цени)

https://hotarena.net/laifstail/5-miliona-shte-udari-novata-kashta-na-aneliia HotArena.net
5 милиона ще удари новата къща на Анелия! (Вижте подробности за палата в цени)

5 милиона лева поне ще удари палатът на фолк певицата Анелия, узна HotArena.


Бившата на Коко Динев не смята да пести и стотинка около ремонтите дейности, обзавеждането и интериорния дизайн на новата си къща.

 

Както разкриха в предаването „Папараци“, чалга дивата строи палат в Драгалевци, където смята да се нанесе есента.

 

Парцелът, който се намира в супер тузарски район, струва 500 000 лева, а за озеленяване и дизайн на откритите пространства Анелия се изръсила около 20 бона.

 

На 30 000 лева й стъпало обзавеждането на къщата по последен моден писък. Отвън палатът щял да бъде облицован със специални камъни, които също адски оскъпявали проекта, пише Блясък.

 

Анелия си осигурявала целия този лукс само и единствено с работа. За да изпълни мечтания проект, тя увеличила участията си и вече може да се похвали с месечен доход от близо 70 000 лева.

 

Разбира се, половината от сумата влиза в джоба на Митко Пайнера, но и 30 бона са хубави пари.

6 Коментара

о

преди 8 години

С 30 000 на месец не се поддържа такъв начин на живот. Ако иска да е актуална и да продължава да има участия, трябва да вади непрекъснато нови песни, което струва пари. Една песен с клип излиза средно 15 хиляди приличен клип. 10 са най-евтините. Отделно да си правиш всеки ден прическа, професионален грим, разходи, които имат за дрехи, бензин, плащане на ротации, закупуване на текст и музика и т.н., не остава много. А и една къща не е само да я построиш. Трябва да имаш после с какво да поддържаш разходите й, така че не вярвам написаното да е вярно, защото тя няма все да е популярна, а и дори и в пика на кариерата си не може да поддържа такъв стандарт, за какъвто пишете.

Коментирай

me

преди 8 години

30 000 лв е прекалено малко за обзавеждане на къща с размера на показаната на снимката.

Коментирай

Аз

преди 8 години

Тя си има спонсори, споко :D Един рус симпатяга, дето скоро и той ще вдигне ръце от тая. :D Пак ще си живее в апартамента от Коко :D :D

Коментирай

Ай

преди 8 години

На новострояща се сграда се извършват строителни,а не ремонтни дейности. Обзавеждането представлява част от интериора на сградата. За аусенора или ландшафта около сградата,който също е скъпо перо,не сте дали информация.

Коментирай

:D

преди 8 години

Moje da q obzavele "luksozno" ot mebeli Videnov, dori shte i ostanat pari za da izmache fasadata :D

Коментирай

тия драскачи не са в час

преди 8 години

Драскат , колкото да не заспят! Хал хабер си нямат от света...Преди да скалъпите някоя лъжа, поне се осведомете, да не изпадате в смешни ситуации, както винаги.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.