5 невероятни истини за секса, които ще ви изненадат!

16384
05 Август 2011, 12:10


1. Вибраторът е измислен за... лекуване на жените!

 

Да, дами! Правилно прочетохте! Първите вибратори не са били произведени от братята китайци за задоволяване на нестихващия сексуален апетит на някоя надарена нимфоманка, а от изтощени лекари, които искали с по-малко труд да лекуват хистерията при жените. Този вид невроза причинява на дамите безсъние, безпокойство, нервност, влажност на вагината и еротични фантазии. За да успокоят нежната половинка от човечеството, през 19 век докторите измислили вибратора. Малко по-късно почти всички жени, окуражавани от своите приятелки, използвали това чудо на техниката, са се сдобили с вибратор, който дори бил определен като „най-добрият приятел на жената“!

 

Мацки, дори някой да ви каже, че диамантите са най-добрите приятели на жената, не му вярвайте. Най-добрият другар за вечни времена ще си остане вибраторът!

 

2. Спермата лекува!

 

Научно доказано е, че спермата лекува. Жените, които гълтат семенната течност на своите партньори, се разболяват по-рядко и не страдат от депресия. Освен това спермата съдържа цинк и калций, които доказано предотвратяват появата на кариеси.

 

Мъже, чувам ви как нареждате: „Хубавице, гълтай и ще си здрава!“.

 

3. Ех, този размер!

 

Става въпрос за мъжкия полов член, разбира се. Колкото някои мъже да се депресират и комплексират заради факта, че не са толкова надарени, истина е, че повечето жени се плашат от големия полов орган. Огромният пенис предизвиква такива чувства у жените, каквито изпитват и при срещата с гинеколога – страх и безпокойство. Разберете, че размерът няма толкова голямо значение, ако прилагате интересни техники в леглото и не спирате да експериментирате.

 

4. Хомосексуалността е психическа болест.

 

Колкото и невероятно да звучи, до скоро се смяташе, че хомосексуалността е психическа болест. Карл Улрихс пръв заявява, че хомосексуалните инстинкти всъщност са вродени. Чичо Фройд развива цяла теория за латентната хомосексуалност, но въпреки всичко, тази „болест“ остава в списъка на психичните разстройства чак до 1973 година.

 

5. Живеете в Хонг Конг? Не изнерявайте!!!

 

Това предупреждение е отправено към мъжете. Ако живеете в Хонг Конг, не изневерявайте! Тамошните закони позволяват на жената, чийто мъж си е топнал чушката в чуждо бурканче, да убие измамника, но само с голи ръце. За сметка на това дамите могат да претрепят гадната любовница по всевъзможни начини.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
;)
преди 5 години
-1
opitnata ti baba v seksa
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХАХАХААА
преди 5 години
-1
Кой неграмотник е писал тая статия?????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени