5-звезден СПА хотел във Велинград покорява с уникална гледка и дизайнерски лукс

4916
05 Май 2017, 16:41


 Разположен сред свежите елхови гори на Велинград, Arte Spa&Park Hotel покорява неземната си панорама

 

Многообразието от лъскави и луксозни хотели у нас започна да размива представата ни за квалитетен и естетически издържан комплекс, където да се почувстваш отпочинал и в същото време пълен с енергия.

 

5-звезден СПА хотел във Велинград предлага всичко това и много повече. Новият Arte Spa&Park Hotel се отличава от останалите делукс хотели с изискания си стил, гостоприемна уютна обстановка и гледка на мечтите.

 

Разположен сред свежите елхови гори на Велинград, 5-звездният комплекс покорява неземната си панорама, но най-вече - с чистия въздух и високата йонизация. Връзката с природата, в комбинация с минералните басейни в СПА центъра, не само ще ви тонизират, но и ще подействат благотворно на целия ви организъм.

 

Може би най-голямото предимство на Arte Spa&Park Hotel е балансът между природата, която го заобикаля, и луксът отвътре. Комплексът пленява с алпийския си кокетен стил и нестандартно обзавеждане. Дизайнерите са избягали от баналния лукс, като умело са заложили на поговорката: „Дяволът е в детайлите“.

 

Винтидж кошери, които висят над рецепцията, стена от зелена растителност във фоайето, стилизирани дървени елени в лоби бара и алпийски уют в обзавеждането. Може би именно заради цялата тази артистичност в детайлите, хотелът носи името Arte. Луксът е издържан в същия стил и в стаите и апартаментите.

 

5-звездната изисканост по нищо не отстъпва и в кухнята на комплекса, където едни от най-добрите готвачи у нас ще ви изненадат със здравословно и биосъобразно хранене. И накрая като един галантен завършек на вашето неземно изживяване, огромният СПА център с разнообразието от басейни и процедури, ще превърне артистичния Arte Spa&Park Hotel във вашето ново любимо място.

 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени