6 слуги обслужват Дарина Павлова! Мадам Мулти живее в СТРАШЕН ЛУКС!

3586
14 Април 2015, 10:47


Точно 6 слуги са на услугите на Дарина Павлова, научи HotArena.

 

Обслужващият персонал на Веселата вдовица се грижи за нейното спокойствие в жилището й в центъра на Рим.

 

Шестте жени са наричани от Дарина „сътруднички“ за по-тактично, но всъщност са си баш слугини.

 

Подчинените на Мадам Мулти обитават огромния й палат за над 2 милиона евро в центъра на Рим. Две от тях са ангажирани с готвенето и приготвянето на празнични вечери и други подобни, други две се занимават с разкрасителните процедури на Дарина, а останалата част от слугинажа са наричани „специални асистентки“.

 

Те са длъжни да бъдат на разположение на Павлова нонстоп и да се грижат за нейни нужди от всякакво естество. Понякога дори го играели „душеприказчици“. Заплатите на шестте жени са си направо за завиждане – петцифрени възнаграждения.

 

Жилището на Павлова струвало 2 милиона евро според имотни брокери. То се намира на последния етаж на стара аристократична кооперация във Вечния град, близо до централния булевард „Виторио Емануеле II“, пише Всеки ден.

 

След като се сдобила със скъпия апартамент, Дарина коментирала пред приятелки, че за жилищната придобивка й помогнал лично италианският премиер Силвио Берлускони. Апартаментът на Дарина бил около 200 квадратни метра, като към него имало и огромна тераса от още 100 квадрата. 

 

Вдовицата на най-богатия българин не си мръдвала и пръста за поддръжката на огромния си дом. Пускането на прахосмукачка, изчистването на прахта, поливането на всички екзотични растения на терасата и многото други ангажименти отнемали часове. За това и слугите на Дарина били страшно натоварени. Когато тя пътувала извън граница, задължително една от „сътрудничките“ я придружавала навсякъде. 

 

Според изискванията на Дарина, за да започне някоя слугиня при нея работа, дори да се занимава само с търкането на тоалетната чиния, трябва да изпълнява няколко условия: да има висше образование, да говори перфектен италиански и в никакъв случай да не е красавица, за да не привлече случайно вниманието на любимия й Джулио Берути. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 3 години
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ахах
преди 3 години
-2
200кв апартамент за вас е ОГРОМЕН ДОМ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КИки
преди 3 години
0
Лука 16:19-25 - “Някой си човек беше богат, обличаше се в багреница и висон и всеки ден пируваше бляскаво. Имаше тъй също един сиромах, на име Лазар, който струпав лежеше при вратата му и петимен беше да се нахрани от трохите, що падаха от трапезата на богаташа, и псетата прихождаха, та ближеха струпите му. Умря сиромахът, и занесоха го Ангелите в лоното Авраамово; умря и богаташът, и го погребаха; и в ада, когато беше на мъки, подигна очите си, видя Авраама отдалеч и Лазаря в лоното му и, като извика, рече: отче Аврааме, смили се над мене, и прати Лазаря да намокри края на пръста си във вода и да ми разхлади езика, защото се мъча в тоя пламък. Авраам пък рече: чедо, спомни си, че ти получи вече доброто си приживе, а Лазар - злото: сега пък той тук се утешава, а ти се мъчиш”.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени