65-годишният Стоян Алексиев от „Откраднат живот“ върти млада любовница

7246
31 Май 2016, 14:45


Актьорът Стоян Алексиев, който в момента е на гребена на вълната заради ролята си на д-р Генадиев в сериала „Откраднат живот“, кръшка на жена си с млада любовница, научи HotArena.

65-годишната звезда на Народния театър бил емоционално превъзбуден и окрилен от нова любов – млада дама от Нов български университет (НБУ). В гилдията шушукат, че Стоян Алексиев имал тайна романтична връзка с жена, която учи в един от департаментите по изкуствата в частния вуз. Актьорът е така омаян от изгората си, че е обърнал гръб на вярната си съпруга Надежда, преуспяла издателка, с която се гордееше и за която сипеше хвалби и суперлативи.

Същевременно името на Стоян Алексиев напоследък все по-често се спряга за директор на Народния театър.Колегите на Стоян Алексиев с усмивка отбелязват, че докато умува дали да кандидатства за шеф, той бил пленен от очарователна студентка, вече прехвърлила 30-те, пише "Всеки ден".

Самият Стоян Алексиев е глава на голяма артистична фамилия, а освен това е смятан за един от творческите стълбове на Народния театър, където играе от края на 80-те години. Той е баща на три деца, а освен това се грижи и за сина на съпругата си от първия й брак.

От брака си с Надя Стоян има син – актьорът Александър Алексиев, с когото играят заедно в „Откраднат живот“. От първия си брак пък има други двама наследници – великолепният актьор Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева. В семейство Алексиеви е израснало още едно дете – Венци, синът на Надя от предишен брак.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени