73-годишна американка изглежда като на 30 (Вижте как го постигна)

6413
14 Февруари 2014, 16:14


Възможно ли е? Тя е на 73 години, но изглежда като на 30! Американката Анет Ларкинс предизвика истинска сензация в мрежата с разкрития за реалната си възраст, научи HotArena.net.


От обикновена домакиня Анет се превърна в абсолютна сензация и истинска медийна знаменитост. На въпроса как се поддържа толкова млада, тя споделя, че никога през живота си не си е правила пластични операции, нито каквито и да е други хирургически интервенции.

 

Още когато навършва 40 Ларкинс решава да води здравословен начин на живот. Тя зарязва лекарствата, изхвърля всички химикали от храната си и се ръководи от мисълта на древния гръцки лечител Хипократ.


„Нека храната бъде вашето лекарство и нека лекарството бъде ваша храна“.

 

Следвайки тази максима Анет е почти пълна вегетарианка. От години тя е изхвърлила месото от менюто си и се храни само с растителна храна.

 

Плодовете и зеленчуците Ларкинс отглежда в собствената си градина, като не употребява никакви торове и химикали. Според нея животните са мъртва храна, която трябва да се избягва и да се консумира само и единствено растения.

 

Днес Анет е един от най-търсените специалисти по здравословно хранене и дава съвети на редица жени за храната. Тя е убедена, че храните от животински произход са основната причина за появата на рак и други тежки заболявания, пише babinlek.com
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени