9 дни преди да бъде изхвърлена от къщи с полиция: Светослава прави черна магия на Тадаръков

2238
20 Декември 2014, 17:02


Семейната драма на Светослава Рудолф и бившия й съпруг Димитър Тадаръков съвсем се ожесточи, узна HotArena.net.

 

След като бизнесменът заплаши журналистката, че ще я изхвърли от общото жилище и тя в изстъпление се закани да се самозапали, ако я изведат с белезници, отчаяната съпруга потърсила помощ в окултните книги, които трескаво чете напоследък, довериха разтревожени нейни близки, пише „Всеки ден“.

 

Светослава подробно разучила правенето на магии и стъпка по стъпка спретнала проклятие на бившия си съпруг, когото обяви за безскрупулен лъжец и жесток човек. Дали е варила черни отвари, или е пробола с игли кукла, приличаща на Димитър, блондинката не е споделила, но магическото послание към бруталния съпруг вече е отправено, шушукат посветените в ужасната тайна.

 

В крайна сметка, Светослава избрала най-силния ритуал – черната магия, която изпива силите и понякога води до смърт. Това била последната надежда на изтормозената, вече не в първа младост съпруга да се пребори с врага в леглото. В предпразничните дни до Коледа, Рудолф не само нямала настроение, а брояла дните в календара, тъй като „коледният й подарък” е предвиден за  29 декември, когато  съдебни изпълнители трябва да я изхвърлят с полиция от къщи.

 

Преди седмица Светослава призна на профила си във Фейсбук, че бившият й е издействал постановление принудително да бъде изгонена от къщи. Журналистката призна пред „Всеки ден”, че в никакъв случай няма да напусне доброволно дома си, защото най-важното е  да е близо до двете си деца, които идват в съседното жилище през ваканциите.

 

Светослава не скри, че най-голяма болка й причинило твърдението на Димитър, че заедно с децата са решили  тя  да напусне жилището. Не мога да повярвам, изплака съсипаната тв водеща. Сега обаче, с помощта на езотеричните ритуали, журналистката се надява да усмири агресивният си съпруг, пък даже с цената на здравето му.

 

Рудолф е смъртоносно обидена на Тадаръков и заради презрението, с което я захвърли – напуснал я само с  бележка и до днес не желае да размени и една дума с нея, въпреки молбата й да се разберат по човешки и да припишат всички имоти на децата им.

 

Двамата повече от година си спретват невиждани панаири, макар че от август миналата година са официално разведени.        
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени