Ексклузивно! Джино проплака съсипан: Преслава направи аборт от мен!

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-djino-proplaka-sasipan-preslava-napravi-abort-ot-men HotArena.net
Ексклузивно! Джино проплака съсипан: Преслава направи аборт от мен!
Преслава разби сърцето на Джино Бианкалана и е основната причина смуглия баровец да се прибере скоропостижно в Америка при родителите си, научи HotArena.

Джино и едрогърдата попфолк звезда се залюбили след края на риалити шоуто, където Преслава участва като гост звезда и пред камерите демонстрира флирт с актьора Станимир Гъмов, пише \"Уикенд\".

Малко след като излезли от ВИП къщата, Джино съумял да вкара Преслава в леглото си, но наивно вярвал, че чалга дивата е с него, тъй като е пронизана от стрелите на Амур.

„Джино е добро момче, но е прекалено наивен, да не кажа глуповат. Изрично го предупреждавах да не се занимава с Преслава, тъй като тя го ползва за временен вибратор – той все пак е красиво момче със стегнато тяло, а тя е известна като жена, която не се отказва от плътските удоволствия и често сменя партньорите си особено след раздялата си с Бирмата”, разказва близък приятел на Джино.

Шампионът от „ВИП Брадър” изкарал едва около 2 седмици като интимен другар на Преслава, като през това време изпълнителката се срещала и с други двама мъже – баровецът Недко Сланината и Фики Стораро. Това, което съборило емоционално Джино Бианкалана обаче е признанието на Преслава, че е забременяла от него.

Фолк изпълнителката обяснила на Джино, че няма никакъв вариант да роди дете от него и че ще направи аборт. Певицата се подложила на манипулация в частната клиника „Свети Лазар”, след което даже спряла да вдига телефона си на Джино и го отбягвала като прокажен.

Влюбеният до уши в звезда №1 на попфолка, Бианкалана бил буквално съсипан след като Преслава го зарязала, свидетелстват и други познати на Джино.

„Лично аз не зная, че е правила аборт от него, но със сигурност той напусна България заради нея. Сподели ми, че не иска да стои повече тук, защото мисли постоянно за нея и неволно започнал даже да я следи. Бил лудо влюбен в нея, искал дете, а тя се подиграла брутално с чувствата му. Взе си самолетен билет и отпраши обратно за Америка...”, разказва приятел на наивния шампион в реалити формата на Нова тв.

10 Коментара

...

преди 8 години

да бе.... всичко изписано е измислица,направила тя аборт ама друг път да не е толкова куха че да не се пази?

Коментирай

Vogue

преди 8 години

Хахахах, сменете си "източниците" вече сте банални. Николето, аман от теб, простотията и завистта ти...

Коментирай

симо

преди 8 години

Според мен е много по-куха даже. За да забременее явно не използва презерватив, и то не с един ами с няколко партньора. куха лейка.

Коментирай

ха

преди 8 години

Не знам каква е тази злонамерена кампания към Преслава.И на мен ми писна от нея да я натрапват отвсякъде, ама в тия статии напоследък се усеща доста голяма злонамереност към нея... не знам от кого.

Коментирай

еленка

преди 8 години

кой тъпанар написа тази лъжа ...джино каза в интервю че по време на престоя си в българия не е бил интимен с никоя жена

Коментирай

x i y

преди 8 години

АБЕ НОВИНИТЕ ВИ СА ТЪПИ, КУХИ ,ИЗТЪРКАНИ И ЛЪЖЛИВИ А СЕГА ДОБАВТЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА НОВИНА ..РОНАЛДО Е НАПРАВИЛ ПОРНОКЛИП С КРЕВАТНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА КУРВОЛЕТА ЛОЗАНОВА...НА ПРОСТИТУТКАТА НИКОЛЕТА НЕ И СТИГАТ ПИШКИТЕ В Б.Г. А ОТИДЕ ДА ЛАПА ПИШКИ В ЧУЖБИНА ЗА НЯКОЙ ЛЕВ

Коментирай

хаха

преди 8 години

Пхах ти ако вярваш на тия простотии, значи си много по-кух. ;)

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

За 2 седмици-кога хвана,кога разбра,че е бременна,та и аборт направи. В Биг Брадър пачата Светла Василева се изцепи,че този сайт е нейн. После при Гала като я попитаха,тя каза,че не се е изразила правилно и не била собственик на сайта, а само го рекламирала. Та и тези,които пишат новините тук имат пилешкия мозък на проститутката от Търговище.

Коментирай

sara

преди 8 години

Вече се знае че някой е платил да се злепоставя Преслава?Но кой?

Коментирай

риторичен въпрос

преди 8 години

Въпросът ти е риторичен нали?! " Само от добър приятел става качествен предател."

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.