Grabo.bg компенсира измамените!

1669
15 Август 2011, 16:21


Grabo.bg поема за своя сметка компенсация на стойност 145 хил.лв. към измамените от Еврохолидейз. Фирмата-фантом опари десетки потребители на груповото пазаруване с почивки на Малдивите.

 

 

Припомняме, че мащабната измама е била планирана месеци наред и повлече 226 души с хиляди левове. Макар от Grabo.bg да нямат вина за наглата измама, те обещават да компенсират опарените потребители.

 

 

Ето и официалното изявление на Грабо по случая.

 

 

„Секторът на груповото пазаруване е изправен пред огромно препятствие - да възстанови доверието на потребителите, разклатено поради една дръзка и добре планирана криминална проява. Grabo.bg, като една от водещите рекламни платформи, чрез която фирмата-фантом Еврохолидейз ЕООД набира клиенти за почивки, поема изцяло за своя сметка обезщетение до пълната стойност на промотираните оферти, без да покрива допълнително продаваните от Еврохолидейз опции за транспорт, застраховки и вип-услуги.

 

Този акт на обезщетение не е продиктуван от юридически отговорности на “Грабо Медия” към потребителите за нанесени вреди от трети страни, а е доброволен акт, движен от морална отговорност и солидарност. С това действие “Грабо Медия” се стреми да защити както репутацията и доброто си име, на което са се доверили близо 450 хил. потребители, така и доверието в целия сектор на груповото пазаруване.

 

Grabo.bg е сред първите сайтове в България, направили възможно закупуването на  туристически услуги с голямо намаление, привличайки огромен интерес. С предлаганото обезщетение Grabo.bg застава пряко зад потребителите си, като поема изцяло на свой гръб финансовия риск в търсене на обезщетение по съдебен ред от  Еврохолидейз ЕООД и свързаните с него лица.

 

“В Grabo.bg вярваме в иновативността и високата добавена стойност, която носим в сектора на онлайн пазаруването, поради което сме готови да поемем това немалко финансово бреме, така че да продължим по-уверени, по-защитени и по-силни от всякога.” - сподели управителят на Grabo.bg - Сребрин Ватралов.

 

Онлайн търговията се нуждае повече от всякога от стабилни гаранции, чрез повишаване на контрола, в защита на потребителите. Grabo.bg планира да приложи и специален вид застраховка при покупка, която да покрива риска от неизпълнение на услугата от страна на фирмите-доставчици поради форсмажорни обстоятелства, включително и при криминално деяние.

 

Секторът на груповото пазаруване помогна пряко и за значителен ръст на онлайн търговията в България, като предложи модел за предплащане на ежедневни услуги с големи отстъпки, предлагани от локалния бизнес. Grabo.bg стартира своята дейност на 6 септември, преди година, неслучайно подбрана историческа дата, носител на обединението в себе си за постигане на най-устойчиви и високи резултати.”
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мога
преди 6 години
0
Можеха да проверят и да видят,че лиценза на фирмата фантом е изтекъл, щяха да спестят нервите на потребителите и те сега да не се набутват...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потребител
преди 6 години
0
Браво! Така се печели доверие и репутация! Клиент съм на сайта и ще си остана такъв! Поздравления момчета! Наистина сте достойни за уважение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени