HOT! Нов еротичен портал ще ВЗРИВИ интернет!

10050
17 Септември 2012, 18:08


Новият откровено еротичен проект носи името HotZona Bulgaria, а стартът е предвиден за началото на октомври, като продължение на сравнително новото електронно издание за мъже - G.Magazine. Както писа преди време HotArena.net, за първи път български еротичен проект бе продаден на външен инвеститор след едва шестмесечно кратко съществуване.

HotArena.net като основен досегашен партньор на G.Magazine първи ще разкрие подробности около предстоящият проект. Ексклузивно за Горещата Арена интервю даде досегашният собственик на G.Magazine - Димитър Жеков, в момента изпълнителен продуцент на HotZona за България и Европа. Ето какво каза пред репортер на HotArena.net.- Здравей, Митко! Разкажи повече за новия еротичен проект HotZona Bulgaria!


- Проектът ХотЗона е просто едно логично и щастиво за нас продължение на идеята G.Magazine. Разликатa е, че сега имаме възможност да правим нещата в доста по-голям и сериозен мащаб. Надявам се до няколко месеца и в международен план. Ще стартираме на 01.10.2012 в България под името ХотЗона България, а в началото на следващата година - и на европейския пазар с преводен вариант и под името HotZona Europe.


Като продукт, това е изцяло нова медия, разбира се с подчертан еротичен привкус, която залага повече на инерактивността, което е в основата на идеята ни за G.Magazine. В допълнение на това сме си заложили по Коледа да зарадваме потребителите на Iphone и Android и с мобилен достъп до HotZona.

 

- Защо избрахте да заложите на българо-американски проект?


- Аз не съм избирал, общо взето ние бяхме избрани :). Ако трябва да сме съвсем искрени, за никого не е тайна, че в страни като България е много по-изгодно да се инвестира в проект от този тип, просто защото една такава инвестиция е много по-минимална, отколкото ако беше направена навън. Въпреки това, инициатива от този род ни дава възможност да ангажираме допълнително хора и да увеличим екипа, ангажиран в този проект. Ще бъдат ангажирани два екипа - български и американски. Проектът е с платен достъп, след старта на 01.10.2012 г. ще дадем на потребителите възможността безплатно да тестват сайта за 10-ина дни. След този период ще стартираме с пълната функционалност на проекта.

Тук е важно да се отбележи, че броевете на G.Magazine ще бъдат достъпни за всички потребители НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. Доста често съм казвал, че списанието винаги ще е безплатно и достъпно за всички, и това беше едно от условията ни още при преговорите. Всички останали екстри на HotZona са въпрос на личен избор от страна на потребителя и той решава дали да се възползва от тях.

- Дочух, че ще се радваме на доста еротични снимки и клипове – направени професионално, голи фотосесии с известни личности. Разкажи повече!


- Да, определено залагаме на това. Освен известни личности, ще заложим и на напълно непознати лица, които има какво да покажат на аудиторията. Искаме потребителите ни да са част от това, което правим не само като читатели, затова сме заложили и на чисто аматьорски рубрики. Разбира се, заложили сме и на доста рубрики с нетолкова еротичен характер, имащи за цел да внесат малко баланс в нещата, за да не стане съвсем горещо – Новини, Лайфстайл Статии, Видео Секции... Доста неща са наистина.

Имаме за цел да ангажираме и различни български фотографи през следващите няколко месеца. Вече сме предварителни договорки с конкретни конкретни, които са снимали за различни български медии и към този момент всичко е въпрос на финална договорка с тях. Никога не сме отказвали да подкрепяме колеги, ангажирани в тази сфера, няма да го направим и сега. Бихме подали ръка на фотографи, желаещи да се развиват в тази сфера.

 

- Сподели нещо от кухнята на първия брой? Ще има ли изненади на корицата?


- Изненади? Едва ли! Ние вече обявихме, че корица на първия брой от новия сезон на G.Magazine ще бъде новата Мис Силикон за 2012 - Деси Младенова.


Спряхме избора си на Деси, не само защото е изключително атрактивна и предизвикателна, но и затова че искаме да покажем, че една сексапилна жена от корицата на мъжко списание може да е същевременно добра, съпруга, домакиня и майка. Отделно Деси е доста забавна и беше удоволствие да се работи с нея. А и след всичко, което се изписа за нея, в крайна сметка решихме да проверим. Повярвайте има какво да покаже момичето... но съвсем скоро, не сега!

 

Останалите момичета, които ще правят компания на Деси, са Дарина Калчева и Гентяна Халити. Трите заедно участваха в конкурса Мис Силикон 2012 и заеха първите места, а ние им предложихме и нашите първи три места в списанието.

 

- Виждам, че не сте заложили на публична личност за рекламната кампания. Кое е това момиче всъщност, красавицата от рекламата?

 

- Рекламната кампания на G.Magazine и HotZona Bulgaria е оглавена от не толкова популярно лице и това не е случайно. Умишлено заложихме на непознато, не защото не можем да сложим популярна личност, а залагаме на мнението, че в България има много красиви жени, които просто трябва да бъдат открити и задължително показани на всички. Красотата не е да я криеш, нали?! 

 

Момичето се казва Ралица Стоичкова, дойде на снимки по наша покана, имаме направени 2 фотосесии с нея. След като прегледахме първата сесия, определено решихме че това е нашият човек, който искаме да представи проекта в следващите няколко седмици и така пуснахме първата визия.

 

А ще я видим ли на страниците на списанието?

 

- Със сигурност. Но не и в този брой.

 

- Благодаря и желаем успех в новото начинание, на Вас и целия Ви екип!

 

До няколко дни на фен страницата на списанието във Фейсбук ще могат да се видят първите снимки на момичетата от списанието, както и куп неща, имащи за цел да подскажат какво ще се случва оттук нататък.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени