Йорданка Христова натири прислужницата си, разнасяла клюки за дъщеря й

2649
08 Юли 2016, 14:00


Йорданка Христова е уволнила домашната си помощница. Естрадната легенда се принудила да натири от дома си жената, която от 2 години се грижела за домакинството й, след като научила, че тя разнася неприлични клюки по адрес на членове на известното семейство. С най-голяма охота слугинята коментирала любовните авантюри на Ивана – щерката на Христова, която стана популярна с признанието, че е лесбийка, научи HotArena.

Макар възпитана и с обноски, на Данчето й се наложило да се принизи на нивото на слугинята и да я изгони с грозен скандал от дома си миналата седмица, след като научила, че жената си вре носа там, където не й е работа. През последните месеци изпълнителката била недоволна от работата на чистачката, но черешката на тортата бил моментът, когато я хванала да клюкари личния живот на дъщеря й. Без да се колебае Данчето на мига уволнила жената и й посочила вратата, изплащайки й всичко дължимо до последната стотинка.

Засега Христова не изпитва сериозни трудности от липсата на помощница вкъщи. За пълненото на хладилника се грижи самата тя, като всяка вечер Данчето може да бъде забелязана да пазарува в кварталния супер. Легендата си купува предимно плодове, зеленчуци и скъпи сирена.

За хигиената в дома й се грижи нейна приятелка, която един път седмично минава за основно почистване на къщата и пране на дрехи и бельо. За поддържането на градината пък Йорданка открай време си имала сигурен градинар – запален по градинарството старец от квартала, който с охота и за прилично възнаграждение косил тревата и поддържал в изряден ред храстите.

„Вълчи времена! Никому не може вече да имаш вярва. Въпросната помощница ми бе препоръчана от познати и въпреки това отново се издъни. Хранех я, спала е вкъщи и пак ме е разнасяла по хората с неприлични приказки“, жалва се легендарната изпълнителка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ot taka
преди 2 години
0
От така, мъри данче хубава шарена гиздава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени