NIGHT FLIGHT с второ отличие за дизайн

2172
04 Октомври 2014, 12:00


Второ уникално постижение реализира NIGHT FLIGHT. Само половин година, след като в Ню Йорк бе избран за №1 в света за дизайн, столичният клуб покори и Стария континент. На годишните награди „Restaurant & Bar Design Awards”, на които се съревновават най-значимите и елитни клубове от цял свят, NIGHT FLIGHT безапелационно бе избран за победител в категорията „Най-добър интериор на клуб” в Европа!

 

Отличието бе връчено преди няколко дни на дизайнера Светослав Тодоров от студио „MODE”, на което клубът в сърцето на София дължи уникалния си е неповторим интериор.

 

„Наградите са британски и се провеждат ежегодно в Лондон. Разделени са на регионален принцип по континенти, като се съревновават най-добрите ресторанти и клубове. Тези награди са ежегодишна еманация на интериорния дизайн в сферата на заведенията”, сподели Тодоров.

 

NIGHT FLIGHT е преборил конкуренция от над 500 клуба от Европа. Самият конкурс се провежда на няколко нива. До финалната права столичното заведение е достигнало с още 9, като победителят е избран от професионално жури от най-доказаните и успешни интериорни дизайнери на нашия континент. Журито не остана безразлично към проекта, вдъхновен от името на клуба и пресъздаващ нощен полет под звездно небе.

 

В началото на април топклубът на София бе обявен за №1 на публиката в категорията „Bars & Night clubs” в ежегодните награди за дизайн на един от най-престижните сайтове за архитектура www.architizer.com.

 

Дизайнът на NIGHT FLIGHT се оказа по-харесван от тези на заведения в град Акаба, Йордания, от Бруклин, Ню Йорк, от Мелбърн, Австралия и от Монреал, Канада.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени