Wosh MC преспал за една нощ с Черната Златка на къмпинг „Смокиня“! (Разкрития за забивката)

6029
08 Ноември 2014, 11:30


Кой ще предположи, че рапърът Wosh MC, който мрази кифли и изкуствени моделки, е имал връзка със Златка Димитрова? Новината, че преди 6 години двамата са се забърсали на морето втрещи всички, научи HotArena.net. По същото време той бил скаран с Радина Кърджилова и се възползвал от момента, но признава, че авантюрата му с плеймейтката е най-срамната в живота му.

 

Преди 6 лета Злати още не е била титулувана за „Мис Плеймейт“. На снимката, до която в. „Всеки ден“ се добра, моделката е неразпознаваема.

 

С 15 кила отгоре, без корекции, подобрения и силикон, Димитрова е съвсем обикновено момиче, което през лятото на 2008 г. работи като сервитьорка на черноморския къмпинг „Смокиня" до Созопол. Точно година по-късно Златка ще стане плеймейтка и ще прикове вниманието към себе си.

 

Стефан Иванов и бузестата хубавелка се запознават в семейното заведение на Димитрови, което те открай време държат на плажа. 24-годишната Златка тогава работи там през лятото, съчетавайки изкарването на джобни с безметежен купон на къмпинга. Една вечер през горещия август тя се присъединява към шумна компания, която е опънала шатра на плажа, а под нея се лее музика и алкохол.

 

Измежду купонясващите младежи брюнетката се заговаря със симпатичния Уош, който тогава страда покрай поредната си раздяла с актрисата Радина Кърджилова. Между тях бързо пламва искрата на страстта и бъдещият рапър прибира Златка в палатката си, разкриват приятелки на плеймейтката. След бурната нощ Стефан като джентълмен решава да покани Димитрова на кафе с баничка и да си поприказват малко, за да се опознаят.

 

Според компанията на Уош още на 10-ата минута синът на Иван Иванов се е ошашавил от простоватата същност на момичето, с което е изкарал нощта. Той дори се притеснил, че ще му се подиграват, защото, макар и нехранимайко, Стефан е добре възпитан и образован, а Златка му се сторила прекалено семпла, за да води какъвто и да било разговор с нея. Без да я обижда, той я изпратил до бунгалото й и се постарал повече да не се засича с нея, защото го хванало срам.

 

Година по-късно, когато Златка става „Мис Плеймейт", Уош се сеща за плажната им афера и съжалява още повече. До ден днешен той пази в тайна авантюрата си, а на Радина така и не признава, че е преспал със Златка, докато са били скарани. С Кърджилова се сдобряват малко след бурното му море, но само няколко месеца по-късно се разделят окончателно след 8-годишна връзка.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТОНИ
преди 3 години
-1
А тази, има ли някой с който да не е "преспала" !?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
-1
22 де обърках от писане
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
-1
С 15 кила отгоре, без корекции, подобрения и силикон, Димитрова е съвсем обикновено момиче, което през лятото на 2008 г е на 24? Вие можете ли да смятате? на 21 е била аз 2007г завършех а с нея имаме 4-ри години разлика
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 3 години
-1
Искате да унижите момчето, че се е снимало с тъпнята Златка ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени