А, сега! Ернестина, Кичка или Гъмов печелят? (Виж отговорът часове преди големия финал)

https://hotarena.net/laifstail/a-sega-ernestina-kichka-ili-gamov-pecheliat HotArena.net
А, сега! Ернестина, Кичка или Гъмов печелят? (Виж отговорът часове преди големия финал)

Часове преди финала на риалити шоуто стана ясно, че с най-голям вот е Ернестина Шинова, разбра HotArena.

 

Според запознати обаче риалитито ще бъде спечелено или от Кичка Бодурова, чиито почитатели винаги се активират в последния момент, или от Станимир Гъмов, който открито е пробутван от продуцентите. По-малки шансове имали и „Ритон“, както и Джино, пише „Всеки ден“.

 

Продуцентите се кълнат, че нищо не е нагласено и всичко е в ръцете на публиката, въпреки че според запознати определено се лансира Станимир Гъмов. Така например в шоуто той нито веднъж не е показван пиян, въпреки че до този момент се е напивал жестоко поне 4 пъти.

 

В последния си брой седмичникът „Уикенд“ дори посочва конкретни примери, с които е оказвана нерегламентирана подкрепа за актьора. Така например в последния момент му бил даден номерът на Кичка Бодурова и в последния момент есемесите за него скочили двойно.

 

 

 

 

17 Коментара

wikikiki

преди 8 години

Кичка трябва да спечели, защото два месеца един бездетен психопат и битов алкохолик я унижаваха наричайки я ''животно, баба, кукумицин, НУЛА''.

Коментирай

Anonimen

преди 8 години

Edinstveniqt Vip v kashtata e Kichka-strahotna pevica,jena I chovek! Edinstvenata koqto Ne Se prestruvashe,nai-dostoiniqt chovek!

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

И защо праскате отрицателни вотове,на коментара под моя!! Не е ли истина това ,което пише човека!Абсолютно е така!Евала Киче,ти си истинският победител,каквото и да направят продуцентите!Ако наистина шоуто не е нагласено,победителя трябва да е Кичка Бодурова! Не харесвам нито Ернестина,нито Гъмов.......А за Преслава....ами дано се осъзнае ,и прекрати тази пародия с Гъмов!

Коментирай

Anonimen

преди 8 години

Nai-dolnoto jivotno tova e Gamov,mazen dolen grozen kuh alkoholik!

Коментирай

Глупости

преди 8 години

Какво разбираш под бездетен. Човека има син. А и е лесно да се говори така без да си изживял нещо. Имала съм неудоволствието да живея с подобен на Кичка човек.... И най-уравновесения ще полудее.

Коментирай

*

преди 8 години

Според мен трябва да спечели Джино и дано това да отрезви нашите псевдо випове как циганчето Гино Тошев излезна по-възпитан, културен и адекватен от нашите самозабравили се "величия"

Коментирай

ана

преди 8 години

Джино направи една грешка като се изтърва с обидите към Луна.Дори как не го дисквалифицираха тогава не знам?Всички показаха лоши неща,но е нормално-обстановката е такава.Ритон както им показаха кофти лицето,така им дават и гръб.те трябваше още,когато бяха номинирани да изхвърчат,но нарочно ги оставиха,защото са конфликтни и ето-стана фала и с Люси.Аз съм за Кичка-тя единствена ми изглежда истински вип,като имате в предвид,че тази жена не практикува много професията,за толкова години е запазила класата в себе си.

Коментирай

kiwiwkiwik

преди 8 години

Когато живееш със самата Кичка тогава говори. За синове не съм чула да има. Стига ми грозната гримаса, която направи, когато Кичка се закле в детето. Храни куче да те лае, прибрала ги тези двамата в дома си, а сега я плюят, чак дъжд капе от устите им. Като ти харесва вресливия Здравко вземи си го вкъщи. :)

Коментирай

Lora

преди 8 години

Само Кичка!!!! Тя се показа, каквато е, без фалш и театър! Признава си сама, че е труден характер и се самокритикува и обижда! Имам чувството, че Брадъра имаше за цел да унижи тази жена, колкото се може повече!!! Нейните сълзи не бяха от слабост, а от нерви и яд и от желание да си го върне! Личи си, че е силна жена! Кой, каквото ще да каже, ама тя се показа с всичките си хубави и лоши черти от характера! Тя няма нужда от тях, но ОЧЕВАДНО много от тях имат или са имали нужда от нея!!!!

Коментирай

taka

преди 8 години

I az sum za Ki4ka - hersvami jenata. Drugite gi vijdam kato le6oqdi.

Коментирай

фен

преди 8 години

Кичка и Джино най-малко се омърсиха,затова един от двамата искам да е първи.Другите просто не заслужават да са любима звезда в моите очи.Искам на края последните двама да са Кичка или Джнино.Клоня към Кичка,но ще ми е кеф и за Джино.Двамата не може да ги сравнявам,защото са много различни,просто искам цялата друга измет да излезе преди тях двамата.

Коментирай

Trol

преди 8 години

Ернестина ми падна в очите много.Нечистоплътна е,с грозен език и крайно лукава.Гъмов ми е супер неизвестен,но и той е мега гнусен.И той ми мяза на смръдло,а речетатива му не е като на човек с култура.Кичка обаче е на ниво.Дори и с лазенето по нервите им,пак го направи с класа.Тя трябва да е победител!!!!А да...и Гъмов най-много ще му отива Никлозета-Парцалета Лозанова.

Коментирай

Vip profi

преди 8 години

Dano pobeditel da stane Kichka. Po-dobre njakoi s neponosim harakter, no dobrjak, otkolkoto zlobni i samovljubeni alkoholoci s pretencii za moralni apostoli.

Коментирай

Da

преди 8 години

Много точни квалификации за тези двамата! Харесвах Ернестина, Гъмов- нямах честта да го познавам, но и двамата ми станаха адски противни! Госпожа ''супер интелигентната'' не спря да пуши и да се разхожда с мазна коса, не искам да си мисля как вони отблизо! За двуличието и нетърпимостта й към всички , които не я харесват- без коментар! Толкова много обиди и Люси и Кичка, но иначе с претенции за интелект и култура и тип ''вижте ме колко съм широко скроена''! Ама друг път! А онзи алкохолизиран истерик, който сипеше грозни обиди към по-възрастна жена , едва ли е най- подходящ пример за подражание!!!

Коментирай

Opa

преди 8 години

Ako speche li nevazpitanata Ernestina s beaniq si recheck Balgariq I Balgarite pak shte stanat za sram

Коментирай

wikikiki

преди 8 години

Остави речника, в къщата беше като пенсионирана мадам, заклета пушачка и определено не й пукаше как изглежда пред камерите - рошава коса и без грим. Само цигарата държеше.

Коментирай

Vreme beshe

преди 8 години

E kak shte propusnesh da spomenesh liubimkata si Nikoleta;)))))) smeshka takava;))))))trolcho trudno zaspiva bez da spomene Lozanova:))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.