Ад в семейството на Росица Пейчева (Децата й в шок след смъртта наМилко Узунов)

7526
25 Март 2014, 14:00


Истински ад настъпил в семейството на Росица Пейчева след смъртта на Милко Узунов. Семейството на народната певица е потресено от самоубийството му, а синът му отказва да общува дори с майка си, научи HotArena.net.

 

Милко Узунов се обеси миналата седмица пред ясла в Пловдив, след като се разведе с певицата. Музикантът заплашил жена си, че ще се обеси, но тя не му повярвала, пише pik.bg.

 

В дните след трагедията, семейството е съсипано, а децата са в тежка депресия. 18-годишната Мирона отказва дори да отиде на абитуриентски бал, а 15-годишния Милко категорично отказва да говори, с когото и да е, дори с майка си.

 

Съсипаната Росица прави всичко възможно, за да укрепи семейството си и да даде сили на децата. Тя упорито настоявала синът й да се види с психолог, а дъщеря й да не пропуска в никакъв случай бала си.

 

Припомняме ви, чеМилко Узунов и Росица Пейчева се разведоха преди няколко месеца, но заради децата останаха да живеят заедно под един покрив. Отчаян, че съпругата му вече не изпитва никакви чувства към него, музикантът се самоуби пред детска ясла в Пловдив.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени