Аделина подложена на тормоз и рекет от майка си! 80-годишната ѝ родителка въртяла млади любовници (Шок разкрития)

2091
03 Септември 2015, 16:00


Аделина Банакиева е под постоянен рекет. В ролята на изнудвач е не някой друг, а собствената ѝ майка Виолета, узна HotArena.

 

Заради любовта на родителката към парите, рижата дизайнерка периодично висяла с големи суми на финансови институции и частни лица, пише "Уикенд".

 

Преди няколко дни Аделина се отпусна пред съквартирантите в Къщата в покъртителни откровения за своята майка. В тях тя обвини майка си не само за затрудненото си финансово състояние, но и за тежкото си детство.

 

Родителската на брадърката явно има влечение не само към парите, но и към мъжете, както стана ясно от думите на Аделина, която е израснала с много „бащи”.

 

46-годишната Банакиева не пести слова по адрес на 80-годишната си майка: Мама имаше в изумителни количества чичковци, а аз „татковци”. Тъкмо се привържеш към един чичко и дойде следващият. Живееше 2-3 години с един, след това идваше друг. Хората трябва да намират в родителите си пример за подражание. Аз намерих пример за отрицание”, сподели Аделина. 

 

Враждата между майка и дъщеря започнала преди 23 години. Строгата родителка се вживяла в ролята на бирник още с началото на собствения бизнес на Аделина. Тя изтеглила кредит и отворила свой бар.

 

Не стига, че трябвало да връща заема, а пък и 23-годишната тогава рижавелка била ежеседмично рекетирана от майка си. Причина винаги си намирала.

 

 

Възрастната жена явно била решила, че трябва да получи облаги от бизнеса на щерка си. Само че започнала да прекалява и да я оставя дори без пари за зареждане.

 

„Нуждите” на родителката като хладилник с камъни Сваровски вбесявали Аделина, която била поставяна пред свършен факт и цакала по 4-цифрени суми за безумните придобивки. А парите често взимала и назаем.

 

 

След безброй подобни случки Аделина и Виолета днес поддържат връзка от куртоазия. От признанията на брадърката се разбра, че тя не уважава майка си, а точно обратното. 

 

Аз не крия, че не я харесвам. Майка ми не беше добър родител нито в детството ми, нито след това. Мама е изключително красива жена и изглежда много добре за своите 80 години, макар че е почти сляпа. Дали се грижа за нея ли? О, тя винаги намира кой да се грижи за нея. Мама има и в момента приятели от мъжки пол, които са много по-млади от моя съпруг”, шокиращо призна Аделина пред съквартирантите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени