Адриана премръзна в Белгия, оплаква се от живота си на певица

1380
23 Ноември 2016, 09:58


"Отидох в Белгия и станах пишман. Не ми наеха хотел, 4 дни ми беше някакъв ад, измръзнах, платих си със здравето. Вече ще пускам песен само за кеф ... няма да правя кеф на никой!", сподели фолк пивицата Адриана. 
 
"Няма какво да се мъча, достатъчно се борих 5 години... не ме прави щастлива да пея на някакви пияници! И за да пея на пияници трябва да харча хиляди левове за проекти. Прибирам си се при моя в Италия, у дома си е най хубаво, ще си гледам живота!", споделя още тя.
 
"И шефа на клуба в Белгия се опитваше да ме опипва! Представятели си? Исках да стана и да си отида, просто да легна някъде на топло и нямаше къде! Защо си мислите, че на нас всичко ни е лесно? И накрая премръзнала трябваше да стана да пея, а ме боляха краката от студа!", ожали се още Адриана в социалната мрежа.
 
Това не е първият случай на изпълнител, който се оплаква от участие в извън страната. 
 
Преди време Роксана също съжали, че е пяла в Белгия и дори се оплака от напрегнатия си престои в там.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Финчи
Преди 1 година
0
Иди си, душице при твоя в Италия. Той ти подсигурява клиентела и ще заработваш по познат начин. Няма нужда да мръзнеш и да се напъваш да грачиш или както го наричаш пеене.Проституцията и пеенето може да се допълват, но само на едното не може да се разчита.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени