Адриана: Води се офанзива срещу моето име!

2397
24 Март 2015, 10:54


Отворено писмо на фолк певицата Адриана до медиите."Напоследък чета в един мой любиим вестник, че журналист води офанзива срещу моето име, търсейки евтини сензации от хора, които дори не познавам. Името ми е замесвано в почти всяко интервю на въпросния журналист, който при следваща ситуация ще бъде привикан в съда.


Относно твърденията на безизвестни изпълнители и треторазрядни имена като Цеци Лудата Глава и псевдо певеца Раян, който твърди, че съм проститутка и сводница - също ще предприема необходимите мерки.


Въпросното момиче Анжелика, за което Раян казва, че съм привиквала в Италия не го познавам и дори качих нашата хронология на разговор, в която тя отрича да има нещо общо с интервюто на Раян.


Скъпи журналисти, ако бях проститутка или сводница щях да имам достатъчно пари, че да правя всеки месец песни и клипове. Подобни фалшиви твърдения са повече от подсъдими. Ще запазя добрия тон и този път!"Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?!
преди 3 години
-1
Нито някой й слуша песните, нито някой я взима насериозно - единствените хора, на които е интересен този индивид са мазните чичаци, които искат да я ебът, и меркантилните курви, които искат да са като нея, за да ги ебът (за пари, разбира се.) Тя изглежда евтино и няма никаква класа - нито като поведение, нито като визия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 3 години
-1
А ти не знаеш да пишеш правилно. "Ебът"???
Ужас
преди 3 години
-2
АДРИАНО, ТОЛКОВА ПРОСТО СЕЛСКО ПАРЧЕ СИ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ! Яд ме е, че има такива слабоумни боклуци в тая държава! НЕКАДЪРНА СИ, НЕГРАМОТНА СИ, ГРОЗНА СИ! А си нагла и със самочувствие за шестима! Пфу, да те еба и селското парче, елементарно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mark Foureira
преди 3 години
-1
Не мисля че някой те е задължил да я харесваш!!! В случай че не ти харесва просто подмини статията, само комплексари като ВА могат да хулят с такава злоба!!! Хора осъзнайте се малко. Когато наречеш някой някак си това не те прави по от него!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени