Адриана: Води се офанзива срещу моето име!

https://hotarena.net/lubopitno/adriana-vodi-se-ofanziva-sreshtu-moeto-ime HotArena.net
Адриана: Води се офанзива срещу моето име!
Отворено писмо на фолк певицата Адриана до медиите.



\"Напоследък чета в един мой любиим вестник, че журналист води офанзива срещу моето име, търсейки евтини сензации от хора, които дори не познавам. Името ми е замесвано в почти всяко интервю на въпросния журналист, който при следваща ситуация ще бъде привикан в съда.


Относно твърденията на безизвестни изпълнители и треторазрядни имена като Цеци Лудата Глава и псевдо певеца Раян, който твърди, че съм проститутка и сводница - също ще предприема необходимите мерки.


Въпросното момиче Анжелика, за което Раян казва, че съм привиквала в Италия не го познавам и дори качих нашата хронология на разговор, в която тя отрича да има нещо общо с интервюто на Раян.


Скъпи журналисти, ако бях проститутка или сводница щях да имам достатъчно пари, че да правя всеки месец песни и клипове. Подобни фалшиви твърдения са повече от подсъдими. Ще запазя добрия тон и този път!\"

4 Коментара

Ужас

преди 9 години

АДРИАНО, ТОЛКОВА ПРОСТО СЕЛСКО ПАРЧЕ СИ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ! Яд ме е, че има такива слабоумни боклуци в тая държава! НЕКАДЪРНА СИ, НЕГРАМОТНА СИ, ГРОЗНА СИ! А си нагла и със самочувствие за шестима! Пфу, да те еба и селското парче, елементарно!

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Нито някой й слуша песните, нито някой я взима насериозно - единствените хора, на които е интересен този индивид са мазните чичаци, които искат да я ебът, и меркантилните курви, които искат да са като нея, за да ги ебът (за пари, разбира се.) Тя изглежда евтино и няма никаква класа - нито като поведение, нито като визия!

Коментирай

а

преди 9 години

А ти не знаеш да пишеш правилно. "Ебът"???

Коментирай

Mark Foureira

преди 9 години

Не мисля че някой те е задължил да я харесваш!!! В случай че не ти харесва просто подмини статията, само комплексари като ВА могат да хулят с такава злоба!!! Хора осъзнайте се малко. Когато наречеш някой някак си това не те прави по от него!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.