Адвокатът на Божинов: Вадих Валери 2 часа от шока! (Нападателят надъхан тази вечер да смачка БАТЕ Борисов)

https://hotarena.net/pod-pricel/advokatat-na-bojinov-vadih-valeri-2-chasa-ot-shoka HotArena.net
Адвокатът на Божинов: Вадих Валери 2 часа от шока! (Нападателят надъхан тази вечер да смачка БАТЕ Борисов)

Редакторска плесница

 

В продължение на 2 часа адвокатът на Валери Божинов се опитвал да го успокои и да го извади от шока, в който изпаднал в нощта на старта на Биг Брадър.

 

Заради твърдението на хомосексуалиста Кристиян, че е спал с футболиста, Валери изпаднал в психическа криза, узна HotArena.

 

„Позвъни ми към 23 ч и бе в тежък шок. Разговорите продължиха до 1 ч посред нощ. И до ден-днешен Валери не е преживял клеветата и ще се срещне с клеветника в съда, ако не се извини“, предупреждава адвокат Георги Градев.

 

Ако това не се случи, по груби сметки на Градев, на Кристиян ще му се наложи

 

10 години да работи само за да си плати дължимото по делото.

 

„Благодарение на извинението от страна на продуцентите на Биг Брадът, Валери няма да съди Нова телевизия“, уточнява адвокатът в интервю за в. Галерия.

 

Всичко това се случва в навечерието на

 

мача с „БАТЕ Борисов“ от Шампионска лига,

 

но слава богу, не се е отразило на спортния дух на Божинов. Напротив – футболистът е надъхан на 100% да вкара гол и Партизан да спечели, влизайки в Шампионска лига.

 

Всъщност, истината е, че от известно време насам на Валери му потръгна кариерата.

 

Божинов има 19 мача със 7 гола за „Левски“, 27 мача, с гола за „Тернана“ и 4 мача с 4 гола за „Партизан“. Спечели и доверието на националния селекционер Ивайло Петев, който го покани отново в националния отбор.

 

Нищо чудно и тази вечер, когато е мачът с „БАТЕ Борисов“, именно гол на Валери да се окаже решаващ за влизането на „Партизан“ в Шампионска лига. Всички българи стискат палци за това!

 

Стела Йорданова

9 Коментара

Дима

преди 8 години

Само вижте снимката, това е селфи. Аз не познавам сериозен мъж, който да прави сам на себе си снимки.../да не говорим, че и нормална психически жена не прави това/

Коментирай

sofi

преди 8 години

Prihvanal go e ot jena si

Коментирай

Sev21

преди 8 години

Сдъвкахте го това момче и го изплюхте, какво лошо е направил, така и не разбрах, след като днешните "тенденции" и разбирания, са си точно тези. Да си сменят жените, с по-млади и оборотни, а жените респективно да заменят с по-влиятелни и разбира се по-богати мъже. На вас това ви харесва, въобще не може да ме убедите, че вътрешно и на вас не ви се иска. В днешни времена парите са новата религия, за жалост. Затова и живея в чужбина повярвайте ми не е заради по-добър живот, защото аз в Бг го имах доста по-добър, а защото нашите емигранти за мое голямо щастие са запазили нормалните човешки разбирания и морала, на дедите ни. Затова и създадох семейство в чужбина с момче от Бг, но разликата е огромна. Валери е жертва на новото време и разбирания, но с добро сърце, затова и го направихте на мармалад.

Коментирай

ми даааааааааааааааааа

преди 8 години

Потръгнало му в кариерата ли, защо ли???? Отговорът е ясен и то е че откакто заряза Лозанова това е съвсем друг човек, отдаден на кариерата си и на двете си деца по равно, не както преди заради оная дето беше снимала на малкия Валерко обувките и то на първият му учебен ден. И как няма да е надъхан за победа видяхте ли статията в блиц каква засукана мацка се е надупила с фанелката на Божинов, сръбкиня ;))). Няма да му се отрази зле разбира се на спортната кариера, та цяла България знае и говори че зад всички мръсотии стои бившата му вещица Николета Лозанова. Сега страх лозе пази и пак ще се изкара невинна и чиста манипулаторката дърта.

Коментирай

Българка

преди 8 години

Sev, браво, в няколко реда обобщи ставащото у нас. Кошмар е, семейства не останаха, децата масово се отглеждат от един родител, глезят ги всички и това после е проблем за израстването им като личности. А нали те са ни бъдещето... И аз живях в чужбина дълги години и имам същите впечатления. Живея тук заради изключенията. Не знам дали свикнах вече с мисълта, че мой братовчед предлага приятелката си на клиенти и я охранява... След което прибира парите и един ден ще я разкара... И не е само той. Докъде стигнахме, Боже...

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Сев21,незная и теб,като многото,къде те е запилял вятъра,но няма как да се съглася,че българите в чужбина ,са запазили нормалните човешки разбирания и морала, на дедите ни.Напротив,повечето,не като теб,са отишли от беднотия.да печелят и да си оправят живота,което се слуява рядко.Превърнали са се в бездушни роботи,и поради това,че са се видяли в мааалко повече пари,са си вдигнали и без това голямото бг.фалшиво самочуствие.Събират се.уж да уважат традициите ни,а те само за пари говорят и се надлъгват,кой колко е по-успял.Извинявай,нищо лично,за всичко друго съм склонна да се съглася,но за тази част от коментара ти........гледам и слушам 25 години,нормалните разбирания и бг.морал.БЪДИ ЗДРАВ,И УСПЕХ.

Коментирай

Андрей

преди 8 години

Това псевдо футболистче, да ходи да се извинява по Биад, Плаза, Студио 33 и другите свинщини в София, и без това само там може да направи нещо..... да метне някоя салфетка!

Коментирай

>>>>daaa

преди 8 години

Валери преди да се събере с Николета беше сериозно, амбицирано и с успешна кариера момче. Алисия с нищо не му е навредила, напротив. Кариерата му беше във възход. Когато беше с нея знае се в кои отбори той играеше. Откакто се залепи тази пиявица - пачавра долна и злобна Николета това момче е като омагьосано. Нищо чудно и така да е! То кифленски пози, то селфита, то летене до всички екзотични дестинации да си прави жена му фотосесии, то мангали, то педераси, затворници, сутеньори, кръчмари на бардаци. Това му бе постоянната компания. Е, какво очаквате? Има поговорка... " С какъв се събереш , такъв ставаш!" Иначе хич не е лош по характер и много доверчив и съжалителен, което му изигра лоша шега. И изглежда омайничето спря да работи, и сякаш това момче се събуди изведнъж от летаргичен сън. Съвсем друг човек е. Този Валери , който беше и преди. така,че всеки може да си направи заключението, къде се крие разковничето на неговата гибел! -Николета!

Коментирай

Sev21

преди 8 години

"Евала" за мисленето. Поздрав с песента на Ивана "Ало мамо" явно гледаш с други очи и освен това си правиш изводи от единични случаи, като цяло емигрантите от Бг в чужбина са запазили човешкото в себе си. Както и да е моят коментар е подплътен с факти от моя личен живот, а твоят...... Имам многооо познати и приятели от Бг представители на различни етноси(турски, ромски и чисти Бг) обиденени сме и се чувствам просто добре да не използвам по-силни думи. Поздрави от Хамбург

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.