Африкански микроб уби мъжа на Нели Рангелова

5714
08 Юни 2017, 11:43Африкански вирус отне живота на мъжа на Нели Рангелова. Бившият съпруг на певицата е един от най-добрите тромпетисти в България, но починал заради африкански микроб, научи HotArena.


Преди години той е на турне в Египет, където заболява от неизвестен вирус. За да облекчи симптомите взима лекарства, които обаче го докарват до диабет, проблеми със сърцето и костите.


След няколко злополучни инцидента, той не успява да се спаси. И на 69-годишна възраст умира на 3 юни в дома си във Велико Търново.

Приятелите му горчиво скърбят за загубата му и че не е успял да се порадва на щастието си.


„Цял живот живееше по турнета и по квартири. Накрая си направи жилище, но нямаше време да му се порадва и да поживее в него”, скърби един от най-близките приятели на Капитанов, професор Христо Цацинов.


Капитанов е един от най-емблематичните български музиканти. Учи в музикалното училище във Варна, започва музикалната си кариера в групата на Емил Димитров „Синьо–белите”, а по-късно продължава в Биг бенда на БНР, където негов диригент е самият Вили Казасян.

Там той остава цели 13 години, а през 1979 година свири и солото от песента на Васил Найденов „Адаптация”.
С Нели Рангелова се среща преди доста години, но бракът им е доста кратък. Тя е негова втора съпруга, след развода му с арменска балерина, от която той дори има син.


Бракът му с Рангелова не му дарява деца, нито пък продължава дълго време. Двамата се развеждат скоро след сватбата.

Той направи страшно много за нея. Даде й голяма подкрепа, за да получи „Златния Орфей”, допълват приятели на покойния музикант. Според тях именно Капитанов помогнал за кариерата на певицата.


Но бракът им не потръгнал и се разделили.


Третата съпруга на музиканта обаче останала с него и в последните му дни. И не го изоставила до края.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени