Ах, как лъже само! Валери: Никога не съм говорил против Алисия (Да, бе, да! Вижте тези ВИДЕА)

8583
25 Март 2015, 11:07


Редакторска плесница

 

Валери, лъжеш надребно!

 

Футболистът вчера заяви в интервю, че никога не е говорил против Алисия, няма да говори и против Николета, но дали е така?

 

HotArena извади от архивите две видеа, в които Божинов надълго и нашироко говори срещу майката на сина си. Нима не помниш, Валери?!

 

Едното видео е от 2010 г. – малко след като се разделиха, а другото – от 2012-а, където Божинов се разля в близо половин час ефирно време, за да плюе по бившата си. И двата клипа са от предаването на Мартин Карбовски.

 

Интервю срещу Алисия не съм давал!

 

„Никога не съм говорил и срещу Алисия… Аз интервю срещу нея не съм давал. Така ще е и с Николета. Отношенията ни просто приключиха, цивилизовани хора сме, добре и за двамата ни е да общуваме по правилата – в името на детето ни и в името на общото ни достойнство.“

 

Това бяха точните думи от интервюто на Валери за в. „Всеки ден“ вчера. Той категорично отрича да е инициатор на грозните слухове, че Николета му е изневерявала. Но как да му вярваме, когато лъже!? Божинов е давал интервю срещу Алисия, и то не едно!!!

 

Декември 2010 Валери дава унизително интервю за Алисия

 

Малко след като в медиите става ясно, че Валери е зарязал Алисия заради Николета, Божинов дава интервю от Парма за Карбовски. Във видео връзката двамата с Лозанова разказват за любовта си, а Валери разкрива защо е оставил Алисия.

 

„От доста време не се разбирахме, нямаше комуникация, липсваше ми любов“, обяснява Божинов, знаейки, че майката на сина му страда. Той продължава да забива ножа в гърба й, като разказва подробно как се запознава с Николета, докато още е с Алисия, как пише на Лозанова любовни SMS и са се чували в продължение на 6 месеца.

 

Унижението обаче не спира дотук.

 

„Алисия, нагла си! Знам те какво искаш – пари!“

 

Годината е 2012-та. Валери сам дава интервю за Карбовски, в което се оплаква, че Алисия не му разрешава да вижда детето. Хулите по неин адрес продължават близо 30 мин., в които Божинов нарича певицата неблагодарна, затова че се е грижил за нея и семейството й.

 

Ето и някои цитати:

 

„Да не съм алчен, но ако трябва да върна сметките назад… кола съм й оставил – вече я няма. Апартамент й оставих за 450 000 евро. Бях го купил, когато малкият беше на годинка. Тогава Алисия ми постави условие: „Ще купиш апартамент, но да е на мое име, иначе няма да стъпя там“. Аз й го оставих, като се разделихме, а сега тя живее там с новия й приятел (Ники Михайлов – б.а.). Трябва да започна да им искам наем. Но аз не съм дребнав!“

 

„Аз не съм такъв като нея – АЛЧЕН!“

 

„Иска ми по 10 000 евро на месец, за да ми позволи да се срещам с Валерко. Това, което казвам, е на 1000% вярно!“

 

„Алисия, ти ставаш нагла по този начин! Знам какво искаш – пари. Но кариерата ми е до време, един ден няма да изкарвам такива пари!“  (Едва ли, когато Божинов е изричал тези думи, е имал представа колко са пророчески… Но това е друга тема.)

 

Доста силни и обидни слова. Как така Валери е забравил за тях, та днес се кълне, че никога не ги е изричал. И как да му вярваме, че не е говорил със същия тон и за Николета?!

 

Впрочем, щом Валери лъже толкова нагло, че не е хулил Алисия, логично можем да предложим,  че всичко, което говори сега за Николета, също е лъжа.

 

Нека да припомним други негови тези от интервюто за Всеки ден.

 

Теза 1: Никога няма да кажа публично и една лоша дума срещу Николета.

 

- Според HotArena това е пълна лъжа и Валери знае много добре на колко много хора е говорил против Николета. И тези думи са излизали точно от устата на футболиста.

 

Теза 2: Пред свои приятели твърди, че Лозанова му е изневерявала.

 

- Както лъже за Ася, спокойно можем да предложим, че и тази теза на Валери е лъжа. Най-вероятно всъщност той се е скъсвал да й кръшка…

 

Видеата по-долу говорят сами за себе си!

 

М. Грозева

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
V
преди 3 години
-1
Тез и двамата имат общо 5 думи в речника си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е как
преди 3 години
-11
Е родата на ония зъбатата Ася Дойчева е на пост. Яко четкат реномето на дъртофела и плюят Николета. Няма такова нагло същество. Ще купиш апартамент на мое име...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hens
преди 3 години
-2
Ами да, живот си живееха покрай Валери. Те сега затова баучат гладно. Няма кой да праща парици за аху-ихи. Не са и по работата хората. Виж писането по форуми и сайтчета не изисква големи усилия, а и кака ще им хрърли по някой левец да имат за по кафенце.
iv
преди 3 години
-14
Е, какво плюе, казва си истината момчето. Оная дъртата е толкова алчна, че чак го е накарала да купи апартамент за 1млн. лв. и то на нейно име. Голяма любов ще да е била, щом апартамента и колата са приоритет. И 10 хиледарки за да види Валери сина си....Аз съм шашинг!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не
преди 3 години
-2
Не ти изчезва нищо. Като рефрешнеш ще видиш че минута или плюс е отбелязан.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Криси
преди 3 години
-5
Защо като набивам плюсове на забаените коментари против Николета, ми изчезват броя плюсове и минуси??? Предполагам, че шефката ви се дразни от народната " любов" изразяваща се в яко кофти коментари по нейн адрес с по 20-30 плюса и 3-4 минуса. Това няма да те спаси мото момиче, вече си под дъното.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въййййййй
преди 3 години
-16
Люх!!! Ще купиш апартамент,но да е на мое име....Асе може ли да си толкова нагла бе жена?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диди
преди 3 години
-3
Аз се замислям върху нещо друго. Проследявайки любовния живот на вашата любимка от статиите ви през годините, стигам до следния извод: три връзки с трима мъже , експлоатирани до болка в медийното пространство, но и трите завършили фатално за госпожижа Съвършенство. И е факт , че тя е оставена от мъжете си, дори не заради друга жена! Просто, в един момент те я оставят! Тогава за какво съвършенство говорим, когато хората, които обича, сами бягат от нея?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toni
преди 3 години
-4
I drugo wyrni smetkite s Alsiqi i si naprawi tezi s Lozaowa hahahahahaha..interesna 6te mi e razvnosmetkata hihihihih. S Alisia karierata ti cuftewe, a tazi drugata prosto ti otide na kino, kakwoto i video dapodbuta onazi psihopatka Lozanowa s neadekvatnoto povedenie, Alisiq e klasi i na svetlinni godini ot teb, naj nakraia Valeri vidia za kakuv parcal e ostavil Alisiq.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
oooooooo
преди 3 години
-4
Aууууууу, колко е нагла тази в интервютата, и как се хили като пача след като Карбовски я попита дали има още вещи на Алисия...айде Лозанова Лайнарова по чичо, и бивша Божинова смей се сега след като и теб те натири, сега даже е по смешно, хайде смей се сега, смешно ли ти е ???? Хахахахаха смешно! Алисия смей се сега ти, ама наистина е смешно ,летеше нависоко но точния човек те приземи, собствения и съпруг хахаха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ehaaa
преди 3 години
-6
Ново заглавие ви предлагам....Връзката му Николета и Ванко 1 разяснена.Тя работела за него в годините преди да стане ЙЕЗВЕСТНЪ ....Ванко и уреждал само класни и стилни клиенти (по нейно желание-нали е с класа и стил)..Или т'ва-От сигурен източник-близък до НиколетЪ-Тя е кофа...Не не,или т'ва-Николета е изгнила.От човека попаднал на плесента-"Щяхме да се е*ем но ме лъхна на гнило.Реших,че е нормално понеже по-рано ядох сирене.След като обаче Николета се разчекна видях нещо потресаващо......."Тя"-нейната ш***а беше плесенясала и провиснала.От нея се подаваше грозно чудовище с 6-т зъба и съскаше.Искаше да ме погълне.Аз (разбираемо) си храчих на петите и дим да ме няма.Още сънувам кошмари...Ей т'ва е достоверна информация и истинска статия.:) хахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахаххахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени