Ах, какво парче! Алисия яхна черен лебед (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/ah-kakvo-parche-alisiia-iahna-cheren-lebed HotArena.net
Ах, какво парче! Алисия яхна черен лебед (Снимки)
Секси тяло върху надуваем черен лебед показа фолкпевицата Алисия, вида HotArena.

Изпълнителката сподели летните си емоции, хвалейки се със загорели форми. Алисия се е отдала на заслужена почивка след всекидневните си ангажименти и участия. Ася е една от най-оборотните звезди в попфолк бранша и е предпочитан изпълнител през лятото в хитовите заведения по морето, а сега вероятно е решила да \"изпусне парата\" за няколко дни наслаждавайки се на лятото и слънцето.

За съжаление на феновете красавицата е прикрила съзнателно силиконовите си форми на снимките. Но пък радва с апетитното си загоряло дупе, което щедро показва пред обектива. Не можем да подминем и бедрата й, които също правят впечатление с перфектна форма.

16 Коментара

хи хи

преди 7 години

На Бирмата патката е яхнала хахаха Що не пуска лигави снимки като си Николайчо? Или пък със свекървата, дето сигурно са си наборки почти.

Коментирай

Kris

преди 7 години

Tova e ot kushtata na Birmata

Коментирай

Ето го истинското лице на многострадалната Мадона от Вакарел!

преди 7 години

Ахахахахахах Боже, прибери си вересиите! Ася Късият пас демонстрира нагледно "умопомрачителното" си тяло, възседнала надуваемата патка на Бирмата! ахахахахахахахаххаах И това ако не е "примерна" майка и "достойна за възхищение" жена! Къде са тези "дълги" за височината и крака? Къде, по дяволите, се скриха "класата" и "моралът" на тази "прекрасна дама"??????? Май ги е хвърлила в басейна на Бирмата, или ги е "заменила" за малко парички в комплект с гумена патка!:)))))))))))))

Коментирай

taq pa

преди 7 години

Abe asi zashto vinagi si s ochila i vinagi taka seriozna iskame da vijdame usmihnata alisia a ne s tova kamenno izrajenie, dreme ti za bruchkite budi usmihnata

Коментирай

Maca

преди 7 години

Николето, бързо си поръчай една гадна статия за Алисия, че да поддържаш баланса, хахахаха.

Коментирай

haha

преди 7 години

само където в инстаграма на една сръбкиня има същите снимки от миналата седмица очевадно от същата вила с черния лебед :-D ,с която са се разминали малко :-D

Коментирай

а

преди 7 години

Най-оборотна„звезда„.Та тя има по две участия на седмица.Неслучайно ходи да заработва чанти и обувки с който после се хвали срещу компания.

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

Кажи коя е и ни е да разгледаме де, не бъди стиснат/а :D

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

За втори път я виждаме с бански от тази фирма, ужасно и стоят, все едно е купила 4 размера по-голям, отврат.

Коментирай

Ггг

преди 7 години

Ето сега кажете за "примерната" майка.Тя си зарязала детето да прави свирки после Николета все е лошата. Чекне се във всевъзможни пози.

Коментирай

Валерка

преди 7 години

Няма значение каква патка е възседнала, стига да я снимат от далече и с очила, че е доста стряскащо иначе. Добре, че има гумена патка поне, защото като гледам друга за нея няма да се прежали!

Коментирай

?

преди 7 години

Абе катър злобен, не ти ли омръзна да ръсиш и драскаш по 100 коментара под всяка статия за Алисия? Каква била , що била! Прелестна е! Изглежда ослепително от близо. А ти си лай, колкото си искаш, грозна няма да я направиш. Завистта ти и злобата към нея сякаш от ден на ден я разкрасяват. А ти си лижи раните и грачи тук, с това ще си останеш. Боклук смотан и недодялан!

Коментирай

haha

преди 7 години

Aleksandra Filic -това е профил на сръбкинята :-D

Коментирай

Валерка

преди 7 години

Явно само на гумени патки да сядаш доста те е изнервило хахахахахаха ама по спокойно го давай,че на твоята възраст прекаленото вълнение е опасно за здравето бабче :D

Коментирай

оооооооххххх, ЛЕЛЧЕЕЕЕЕ

преди 7 години

Я се гръмни, смешна "оФцо"! Не аз качвам снимки с гумени патки, не се бъркай! Само баба Аска ги "язди" тези ахахахаххаххха Пък ти се изяж от злоба и яд ;)))))) Колко е жалка дъртата певачка ахаххахаха Метнала се върху гъсока , като чувал с картофи ахаххахахахаххаха ЛЕЛЕ, Колко е "СЕКСИ" ахаххаахаахахахаххахаха С тази отворена устица е досущ като патока ахаххахаххахахахахаххах СТАРОСТ НЕРАДОСТ

Коментирай

Geri

преди 7 години

а то е ясно защо баба Ася е с Бирмата -хвърля й кинти да не го занимава с глупости,а той дразни Преслава !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.