Ах, колко сладурско! Бирмата купи нови ботушки и раничка „Валентино” на Алисия (Фото факт)

https://hotarena.net/pod-pricel/ah-kolko-sladursko-birmata-kupi-novi-botushki-i-ranichka-valentino-na-alisiia HotArena.net
Ах, колко сладурско! Бирмата купи нови ботушки и раничка „Валентино” на Алисия (Фото факт)

За Бирмата може да се говорят много неща, но едно е безспорно - не е стиснат мъж. В това сме категорични и ние от HotArena.

Новата му любов, певицата Алисия продължава да се фука с жестовете с които я обсипва Бирмата. След като я заведе на почивка в най-скъпия зимен курорт на света – Куршевел, финансовите бонуси не спират дотук.

Алисия пусна нова снимка, за да се похвали с две нови придобивки. Ботуши и раница. И двете маркови на „Валентино”. 

\"\"

Певицата и Бирмата са гаджета от има няма два месеца, но за този период от време Станоев успя по категоричен начин да я спечели.

На Свети Валентин, както HotArena първи разкри, госпожица Дойчева се сдоби с часовник за 14 000 евро. Часовникът бил модел „Улис Нардин“, произведен с 18 каратово розово злато и инкрустиран с 30 диаманта.

Последната клюка пък гласи, че Георги Станоев е закупил голям парцел в покрайнините на Перник, където ще построи палат на Алисия. Талантливата и красива изпълнителка на Ара искала задължително в двора да има басейн и джакузи.

54 Коментара

:)

преди 8 години

Нека се порадва бабето на маркови парцалки. Последно Валери и осигуряваше такива екстри. Самa никога не би се изръсила. Не броим дрехите под наем от Етикет, които ползва за клипове и гостувания по предавания. После ги връща чинно препотени и опърдени. По участията виждаме какво облича. Конфекцията на аверката и Цвета.

Коментирай

xaxaaxaxa

преди 8 години

Къде са онези, което твърдята нещо в сферата на догадките. А именно фантазията, че Николета била на Монте Карло с Бирмата на яхта за една чанта. Който копае гроб сам пада в него. Визирам Ася, която гордо позира с чантичката на гръб. Каква ирония само?

Коментирай

хахахаха

преди 8 години

Е, не то вече се подиграват с читателите тия лайновози. Несериозно е да се коментира.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Ирония създадена от Хотарена, за да може малоумници като теб да вярват, да се кефят и да коментират. Николета може и да не е била с Бирмата, но действително се продава за една чантичка, хахахахахахахахахах

Коментирай

оги

преди 8 години

И какво от това?Всеки мъж ,ако държи на дадена жена може да и показва вниманието си чувствата си с подаръци.Разбира се те могат да бъдат според възможностите на въпросния господин.Допада му Алисия гот му е с нея.Защо да не я глези.И палат може да и построи ако държи на нея.Вие завиждате ли и?Е Николета отнесе само една чантичка но той е бил с нея срещу заплащане.Всички знаем че Николета е проститутка.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Дрехи под наем, препотени, опърдени, даваш ли си сметка колко си зле? ХАХА не се излагай. Алисия от години наред се радва на маркови дрехи, олигофренче. Успокой се. Ако и ти беше толкова оборотна в работата си може би нямаше да висиш тук като сопол без снимка и да коментираш завистливо Алисия, а щеше да разхождаш и ти маркови дрешки по едни от най-скъпите курорти в света. Алисия е с отличен (признат) моден вкус. "Конфекцията на Цветка" е БГ марка на доста високо ниво. Не се прави, че пазаруваш само световни марки, защото видимо си поредната беднячка с нормална заплата, иначе нямаше да си тук.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Свалили поредната снимка от профила на Алисия и се чудим, чудим каква поредна глупост да измислим, че да покажем снимката. Вие правите от мухата слон, смешници. Станахте за смях.

Коментирай

Уа

преди 8 години

Дрехите от бутик Етикет наистина не си ги купува, а ги облича веднъж. Човекът е прав, но му се нахвърлихте без да знаете каква е истината. Пък и да изкара половин ден в една дреха без да изпусне газове или да се изпоти не е толкова непонятно. И според теб стойността на човек се измерва в парите ли, чалгарче? Знаеш ли каква е заплатата на лекарите и учителите. В пъти по-ниска от тази на платените курви като твоята идолка, но кой е по-ценен човек,а?

Коментирай

oi oi

преди 8 години

Ася може и да не е проститутка, но действително виждаме раничката на гърба. :)))

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Тая грозната мастия пак се е уредила с курвенски цървули на аванта. Не спря да е алчна лисицата

Коментирай

deana

преди 8 години

В тоя сайт явно Ася ви боде очите, всеки ден и час ровите като клошари в личните й страници да копирате снимки и да си измисляте разкази по картинка. Ами вижте каталога с предстоящи участия на Ара - само тя пълни календара на фирмата, след почивката ще работи всеки ден без почивка, по няколко хиляди лева на участие взима чисто за себе си, МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ САМА ДА СИ КУПИ КАКВОТО СИ ИСКА???

Коментирай

Браво!

преди 8 години

Едно от малкото реални и обективни коментари.

Коментирай

:)

преди 8 години

Раничката на гърба й всички я виждаме, само че ти си последния човек, който знае кой, от къде и защо е закупена, палячо.

Коментирай

Точна и ясна.

преди 8 години

Всички знаем, че Николета е проститутка и с това поддържа стандарта си на живот. Доста често снима обувки, чанти, тоалетчета и какви ли не щървълъци, но в същото време е самотница, Алисия поне си има гадже. Преди 3 дни пък качи и снимка с очила на Linda Farrow, а надписите под снимките редовно са "Thank you" което всички знаем какво значи. Тя не просто е проститутка, но на нея и харесва и да бъде смятана за такава и всячески подхранва този слух. Алисия през вечер е на участие и взима ХИЛЯДАРКИ, не знам с какви очи сте тръгнали да говорите измислици.

Коментирай

хаха

преди 8 години

Нахвърлям му се, защото ми омръзна да чета някакви простотии плод на озлобени пилешки мозъци - под наем или не тя си знае, но напърдени, изпотени? И на теб ще го кажа - Ти в час ли си? И кво ми сравняваш лекарите и фолкпевиците, бе? Кой бил по-ценен.. ами в БГ където човешкия живот не стръва и където без пари отказват да те приемат не знам кой е по-ценен. Аре чупка

Коментирай

хаха

преди 8 години

Ася от Вакарел както си продаваше в семейното магазинче сега обикаля най-скъпите курорти в света, носи маркови дрехи и има успешна кариера. Ти от София ли си, мишко, че не те виждаме хахахахахахахахха..... то само това ви остана да пелтечите цял живот "Баба Ася, Вакарел" големите граждани с малки заплатки. Убитаци

Коментирай

Хр

преди 8 години

Кои са тези скъпи курорти? Николай я заведе веднъж на Малдивите и веднъж в Сен Тропе, и една новоизгряла мутра сега я е взел със себе си до Тайланд и Франция срещу съответното ч.кане пълна програма. За съжаление е, не за завиждане. Колко ли болка е изтърпяла за едните 4-5 почивки и един гардероб с дрехи, от анестезиите от операциите, от неверните мъже и грубият секс на простоватите типове, на които е държанка. След години дано не съжалява за пропиления живот.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

И защо да не й направи подарък? Защо трябва да е срещу с.кс, ако е влюбен в нея го прави заради нея, а не заради това, което си мислят болните ви мозъци. Щом вашите мъже са скръндзи с 5 лв в джоба значи имате кофти мъж. Тя явно намира мъже, които знаят как да показват внимание към жена не само на 8 март и рожден ден.

Коментирай

о

преди 8 години

Лелеее!... Колко глупости и свободни съчинения накуп! Розово злато, карати, диаманти... Чувате ли се? Кой в България прави такива подаръци и то на всяка срещната на втория месец? Изобщо в какви филми живеете... Това за раничката и ботушките е по-вероятно, ама вие къде се хвърляте... Това не са холивудски знаменитости, че да хвърлят такива пари. Мъжете с възможности харчат за себе си и когато харчат за жена, със сигурност не се харчат чак такива суми, каквито вие халюцинирате.

Коментирай

до Хр

преди 8 години

Колкото ти ще съжаляваш за "пропилените" в hotarena часове, дни и години от живота си в четене и коментиране на Алисия, толкова и тя ще съжалява за почивките и подаръците си. :D

Коментирай

123

преди 8 години

Вчера пък пръднала, защо не го отразите, като водеща новина!? Не мога да си обясня защо ката ден ни занимавате с битовизмите, около тази нещастна женица, дето не е могла за 30 и кусур лазарника един мъж да свърти, а още се занимава с пишлемета и се хвали какво са й подарили?!Изключително кухо парче е вашата любимка Ася. Да не спи с главния ви редактор, че толкова време и място отделяте на това празноглаво същество?!Ако не е за тази пръдла, ще е за другата дрисла съперницата й!

Коментирай

Ех, сладури

преди 8 години

Хаха, Алисия и компания пускат стръв и шараните налапаха,познайте с кой се гаврят хихи. Мукайте колкото искате това е целта, тя и сие си гледат кефа а Клозетарена се спукват от злоба. Вижте какво вземете се погрижете за любимката ви НикУлетка Л. че май ще си остане без мъж, хората се срамуват дори да кажат че я познават та трябва да си търси вече спонсори и някой баламурник който ще я издържа някъде където не са чували за нея. А това не е трудно защото само в Бг и се чува името не знайно защо, всъщност да защото сама си поръчва статии иначе никои вече нямаше да се сеща за нея и тя го знае мнооого добре ;). А Алисия работи и печели яко така че айде моля не дръжте сметка с какви чепици и чанти се разхожда тя има достатъчно за даси ги купи сама а тива също го знаете но нали материалите за нея се четат най много та материал да пада пук дори и конкуренция на научната фантастика.

Коментирай

преди 8 години

Пак ли си се разджафкала, бе помияр.

Коментирай

:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

преди 8 години

Лелуна Асуна вятАр я вее на бял кон. Иска й се някой да й купува розово злато ама нямааа. Да си купи сама, бе нали е много оборотната певачка. Опитва се да се прави, че е по-различна от Николета, ама е същата седи с протегната ръка като просякиня и чака поредния тъпкач да й подаде някой лев, за да си купи поредния парцал - "класна дама", какво да говорим.

Коментирай

Лисиция Въртиопашкова

преди 8 години

Не харесвам Николета, но какво е виновна тя, че певачката също проституира и всички го разбраха, един дол дренки са и двете.

Коментирай

Хо Хо Хо

преди 8 години

И циганската проститука Николета се насра от ЯД, защото й се е искало да се чука още с Бирмата за чантета, ама той й го е сложил отзад веднъж и си е платила за това и след това ЧУПКА :Д Кой ще те вземе теб, бе, чучело нещастно и злобно? Защо един мъж не се показа с теб или не призна нещо за теб? Парцал неграмотен и разкрачен! Мръсна цигака, дето много си е повярвала.

Коментирай

doby

преди 8 години

Колко е смешна с късите криви крачка, метнала тоя губер на гърба, тия големи ботуши, раницата и тая фустяга дето виси отдолу....И пак стила на Николета копира. Голямо вдъхновение и е тази жена.

Коментирай

Instant

преди 8 години

Не знам колко струват придобивките и, но изглежда повече от комично. Поредният пример как можеш да изглеждаш евтино в скъпи дрехи....

Коментирай

алекс

преди 8 години

Тоя гном с розовото одеяло на гърба да спре да си съчинява кой колко похарчил по нея, защото става вече смешна. Ясно, че мъжете и плащат за сексуалните услуги, ама чак диаманти и къщи...Много моля. Кой изобщо вярва на подобно нещо? Тях дори ги е срам да се покажат публично с това плашило или да демонстрират отношения, а ще и и купуват палати.

Коментирай

оф

преди 8 години

Защо преписвате едно от любимите неща на НЛО-то крачене срещу парцал, чанта или каквото и да е там само да е марково и да става за снимка и показване, та любимито и занимание го преписвате и на Алисия. Но всички знаят че точно пък певицата никога не би го направила, ама милички тя има достатъчно и за парцали и за друго и да, не забравяйте Алисия не е маркантилба, това го притежава една друга ;) и както виждаме досега не е излъгала ама никога че е с някой а той да не знае и мъжете, мъжете не се отричат от нея. Така че за проституция може да се говори но за някой друг не за нея.

Коментирай

oppppaaa

преди 8 години

Zaleza na Nikoleta - prochetohte li statiyata na Radost Petrova na stenata na Karbovski? Goliaam keeeefffffff

Коментирай

klozeta

преди 8 години

гном е КОЙ ?????

Коментирай

klozeta

преди 8 години

oooooooooo с удоволствие ще го прочета ,thnks

Коментирай

къде е тази статия

преди 8 години

Каква е тази статия, казвайте къде бързо?! Не че е нещо което не знаем но все пак ще е интересно да се прочете.

Коментирай

във фейсбук

преди 8 години

Статията е супер и показва същинската НЛ има на стената на Мартин Карбовски във фейсбук или направо във lentata.com там е цялата статия. В написаното няма нищо преувеличено, всичко е реално и госпожата Лозанова понеже не е в първа младост би трябвало да се замисли правили нещо изобщо си заслужава, а не да гледа по жени изградили вече кариера като Алисия, по скоро взимай пример жена, а не се и.сирай както винаги на хубавото. Ние Алисия я знаем точно ти няма как да промениш мнението на хората за нея, защото твойта репутация като цяло е плачевна.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Как кой е гном-кучка курвулета,разбира се. Факт е, че всички нейни отвратителни недъзи,външни и вътрешни,курволетокурофенките се опитват да преписват на Алисия. Май му е казано на кучето да не се гологъзи и чекне толкова и вече поразредиха статиите за тази мърша.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

eee...6to pliyete...alisia e krasiwa i ymna gena s kariera....e i nikoleta si ima...yli4na.....

Коментирай

такаааа

преди 8 години

Да Ви осведомя. Раничката и ботушките Валентино си е купил аАлисия сама. А , колкото са скъпият курорт във френските Алпи не мога да твърдя кой плаща там. Важното е, че е щастлива и си й личи. Тя го заслужава. Колкото и храчат и плюят жълтите сайтове по нея под нечия диктовка и препоръка, Алисия е свестна жена, майка и любима. Докато е е с един мъж, тя е само с него и отдава цялата си любов, загриженост и постоянство. Така беше с Божинов 5 години, така беше и с Михайлов 5 години. Това са 10 години от нейните 33 посветила на двама мъже. Това, че те са несериозни и непостоянни във връзките си, се оказва и неин проблем. Такава жена, аз не мога да нарека лека или к*рва, защото няма причини за това. И дано намери мъжът, който ще бъде вечно до нея, нейна опора, защита и любов. Такива жени го заслужават и са малко в този бранш. Сериозна, добра, човечна, домакиня, добра и грижовна майка и любима. Жена , като всички нас. Земна. A, какво и приписват и слагат в устата жълтата преса си е техен проблем.

Коментирай

селоооо село

преди 8 години

Ти бе жена следиш ли звездите на запад какво носят и как се обличат. Нито една не се облича , като Николета за твое сведение, а точно сега са хит тези ранички сред звездите. И комичната в случая си ти. Защото Алисия или Ася , както и е името изглежда , като малко момиченце. Красива е и много нежна и дрехите и приличат и то много. така,че помисли кой е комика. Евтина провинциална кучка и изключително злобна , тя злобата лъха от всяка твоя дума ... си точно ти! И, колко тънко и несъзнателно , като теб се издаваш ,че си фен на Курволета. Точно тези думи сме ги чели и слушали не веднъж от феновете в нейният профил. И ходим там за сеир и да гледаме сеири, не си мисли и не смей да ми пишеш ,че сме и фен защото посещаваме профила й. Не, ненавиждаме я, защото е тъпа и куха селска пръчка, необразована, неграмотна, стигнала на място, което с нищо не и отговаря и пошла , долна, злобна, манипулативна кучка, която освен да се чекне гола през ден в профила си ) майка и съпруга) друго просто нищо не умее и най-важното и това , което се опитва да прави не и иде от ръка. Не лепне, противна и отблъскваща с поведение, маниери, държание и никаква култура жена. Жена без грам достойнство,а се мисли за нещо велико. Явно дозата и магистралките и идват в повече.

Коментирай

селоооо село - continue

преди 8 години

не умее и най-важното и това , което се опитва да прави не и иде от ръка. Не лепне, противна и отблъскваща с поведение, маниери, държание и никаква култура жена. Жена без грам достойнство,а се мисли за нещо велико. Явно дозата и магистралките и идват в повече. Така ще си замине от този свят - Проститутката Николета Лозанова. Това прозвище ще бъде и етикетът на челото за цял живот и на дъщеря й. И понеже крушата не пада по далече от дървото, същият боклук ще бъде и дъщеря й, казвам го със съжаление, защото няма как и кой да я възпита по друг начин. Огледалото е пред очите й от малка. Един напразно изживян живот бих казала е нейният. измислен и безцелен с прахосани връзки с женени и обвързани мъже. Цял живот на разкрач. Това е!

Коментирай

hens

преди 8 години

Тая е цялата кич и цигания. Било модерно че и скъпо. Ми хубаво и така да е. Ти огледало нямаш ли че, да се погледнеш на какво приличаш? Трагично комична е в напъните си да се прави на модерна. Чак буди жал.

Коментирай

Milena

преди 8 години

Въргаля се по хотелите, докато чуждите хора и отглеждат детето. После показва "изработените" парцалки и дрънкулки. Пълно падение! И същата тая женица говори за морал и се бие в гърдите каква света вода ненапита била. Съмнявам се, че знае изобщо значението на думата морал. Достойнство е нещото което не могат да и купят! Както и акъл! Ощетена е и откъм двете. А скъпите парцалаци не ги компенсират.

Коментирай

Aj

преди 8 години

Kurvuletka, nali.

Коментирай

ОМГ, Миленче

преди 8 години

Ти от кой свят си, момиче? Въргаляла се по хотели? Ами дай да не ходи по почивки, защото комплексираните селкси моми като теб ще го нарекът "въргаляне". И кога Алисия се е биела в гърдите за нещо? Коя пък си и ти да говориш за достойството й? И скъпите парцалки не компенскират, а са част от живота на по-успелите хора.. комплексарщина и липса на мозъчни гънки.... явно не ходиш по никакви почивки и за теб е нещо курвенско да се преспива в хотели :Д Селски историии, ходи пред блока да си ги говориш

Коментирай

до " Милена" в кавички , защото името и е Милена , колкото аз съм Барак Обама

преди 8 години

И да се въргаля по хотели се въргаля с приятелите си с които винаги е била дълги години в сериозна връзка. Не се въргаля по хотели, мотели и лети по екзотични дестинации и цяла Европа с платените услуги на своите КЛИЕНТИ еднодневки. Пак казвам с приятелите си с които е в сериозни отношения и цяла България ги знае кои са и колко са. За разлика от някои други, които не си знаят клиентите. Златотърсачките умряха от злоба и завист. Изяжте се! Никога не можете да имате това, което тя има и притежава. хи хи КЕФ!

Коментирай

страхотно изглежда и й прилича

преди 8 години

Така мислиш ти! Не забравяй това! Страхотно изглежда! Страхотно!

Коментирай

kuk

преди 8 години

Дърто кичозно палячо, с голяма празна кратуна и къси криви крачка. Забравих да кажа и вечно мазна косица. Няма значение, че е скарана с къпането. Важното е, че има нови ботуши и раница.

Коментирай

Aj

преди 8 години

Ohh, pomiqr.

Коментирай

хахахаха

преди 8 години

Акъл от Алисия колкото щеш, по-скоро ти ни притесняваш, че не се занимаваш със себе си, а си тръгнала да си вадиш изводи от жълти статийки и да злорадстваш над хора, които НЕ познаваш. Виж се само колко си неадекватна и неинформирана. Как разбра, че няма достойнство след като целия ни "хайлаф" си спукват гъза да правят интриги, скандали и всякакви помии, за да са интересни, а Алисия е една от мнооого малкото жени, които не просто, че не се занимава с простотии, а и дори не се защитава, когато някой я нападне, просто защото има Достойстнво и Класа! За какъв морал ми говориш, че не притежава? Поведението й е на истинска дама и никога не е правила нещо с което да злепостави мъж, роднини, дете. Ти явно имаш супер изкривени представи за ценностна система. Акъл от Алисия колкото щеш. Откачалка пий си хапчетата и изключвай компютъра.

Коментирай

хахахаха

преди 8 години

Всички моралистки, които са имали сериозни отношения с двама мъже за десет години да си вдигнат ръчичките. Хайде да ви видим, кози умрели. Сигурно ви клатят всяка седмица различни, влезнали тук да ми четат морал на Алисия. Ехооооооо, с или без мъж Алисия ще си го има високия стандарт, защото си има професия! Ако вие взимате по 400лв. заплати и работите в някоя дюнерджийница, съвсем нормално е да си хванете за мъж някой дюнерджия. Алисия не е във вашите среди и няма как да си хване мъж с по-малки възможности от нейните. Набийте си го в тъпите, завистливи, празни глави.

Коментирай

Дерзай

преди 8 години

Оххххххх, като каза голяма празна кратуна (80% чело) с къси криви крака се сетих за Николета. Ти сериозно ли? Сложи си една снимка да видим кой ни разсмя така! Алисия има толкова малка главичка и перфектно прави, стегнати и поддържани крака с фино глезенче. Тя е дребна и фина дама като цяло, а понеже не е и комплексирана и всички може да й се нарадваме на необработените снимки.

Коментирай

ДО Milena

преди 8 години

МНОГО СИ ПРАВА ОПИСВАШ МНОГО ТОЧНО НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА. НЯМА КАК ДА Е НАПИСАЛА ТЕЗИ НЕЩА ЗА АЛИСИЯ, ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИСТИНАТА , ТОВА Е ТОЧНО ОПИСАНИЕ, САМО ЧЕ ЗА БИВШАТА БОЖИНОВА ТАКА ЧЕ УСПОКОЙТЕ СЕ! ЗАЩОТО ЛОЗАНОВА НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОХОДИ НО СЕОПИТВА ДА ПОКАЗВА ВИСОК СТРАНДАРТ ;) А АЛИСИЯ ИМА КАК ДА СИ ПОЗВОЛИ ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩОТО СИ ИМА ДОСТАТЪЧНО, А НЕ САМО ДА РАЗЧИТА НА НЯКОЙ ДА И ПЛАТИ ИЛИ ПОДАРИ КАТО НЯКОИ ДРУГИ:))).ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ЗА ПРОСТИТУЦИЯ.

Коментирай

ъ?

преди 8 години

2-ма мъже за 10 години? По скоро 22-ма. И да, много и завиждаме на дъртата шафрантия. И ние си мечтаем да сме сбръчкани и наоперирани като нея и да се препитаваме с вагините си. Има си професия жената, да. Казва се проституция. Да си я упражнява със здраве, че не и остава много. На пазара не се търсят много 40-годишни. А ние ще продължаваме да въздишаме жално и да завиждаме тайно. Тюх пустий късмет, как на нея се падна.

Коментирай

До Дерзай

преди 7 години

Ти дерзай, балък! Радвай се на минусите под коментарът ти!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.