Актьорът Бате Николай в немилост: Осъдиха бияча ми, а още не ми е дал 5-те бона!

1285
29 Април 2017, 12:52


Актьорът Бате Николай е загубил вяра, че ще получи възмездие, узна HotArena.


Николай Николев, по-известен като Бате Николай, бе зверски пребит на 22 юли миналата година на гарата във Вакарел. Обвиняем за деянието стана Стоян Боджов. Делото срещу него се води в Окръжния съд в Ихтиман. Съдиите решиха, че по обвинението в опит за грабеж той ще трябва да излежи 2 години и 8 месеца в затвор и да плати обезщетение на пребития Николаев в размер на 5 000 лева.


Присъдата вече е влязла в сила, но от сумата Бате Николай не е получил и стотинка до този момент. Няма и никаква информация от съответните органи кога ще му бъде изплатено обезщетението, което съдът е постановил. Актьорът разкри, че семейството на нападателя е заможно и притежава доста имоти. По негова информация, съдия-изпълнител е направил опис.


Това дава надежда на Николаев, че подсъдимият ще бъде принуден по втори начин да се изплати за нанесените щети. Голяма тревога на актьора обаче е малката присъда, която получи неговият бияч. Той е убеден, че щом излезе от затвора, ще продължи да безчинства и ще има още случаи на пребити от него. Знае, че вината не е в съда, а в законите, които дават малки присъди на призналите вината си.


Въпреки че мястото около гарата му навява много лоши спомени, Николай все още живее във Вакарел. "Продължаваме да живеем с надеждата, че доброто ще победи", споделя той.


Освен зверския побой, актьорът преживя през последните месеци и нападение от освирепяло улично куче. То буквално отхапа част от крака му. Сега Бате Никой се възстановява бавно от множеството трвами, който му се натрупахаи определено не може да каже, че се чувства добре, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени